Otwieranie kilku plików DXF CamBam czy jest to możliwe ?
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
Otwieranie kilku plików DXF CamBam czy jest to możliwe ?
Witajcie, męczące jest rysowanie elementów w programie i zapisywanie ich grupowo w dxf. Czy da się w cambam otworzyć lub wkleić kilka plików DXF ? Próbowałem chyba wszystkiego i dalej kicha..
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
o cambamie wiem nic, nie lepiej ogarniać rysunki w cadzie (importowanie, kopiowanie itp) i wtedy w camie otwierać?.
Nie wiem czy to będzie coś pomocne ale w kilku programach camo-cadowskich spotkałem się z tym że dxf-a można zaimportować jednego ale gdy dxf zapisany w formacie cama można importować ile się chce.
Nie wiem czy to będzie coś pomocne ale w kilku programach camo-cadowskich spotkałem się z tym że dxf-a można zaimportować jednego ale gdy dxf zapisany w formacie cama można importować ile się chce.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 3
Nie o to mi chodzi, chodzi o to, że jeśli mam kilka plików dxf i chciałbym mają otwartego cambama z jednym plikiem móc wrzucić jeszcze jeden i obrabiać oba jednocześnie. W innych programach cadowskich da się kopiować wklejać i otwierać wiele elementów na raz. Tutaj nie widzę takiej opcji, chyba że ktoś o niej wie 

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1