witam serdecznie
Być może ktoś z czytelników tego postu spotkał się z tak samo prostym programem podobnym do VECTRIC CUD3D, który znajduje się na stronie producenta http://www.vectric.com . po ściągnięciu wersji trialowej nie ma możliwości użytkowania własnych plików *.dxf (z AutoCAD'a) jedynie tych, które są konwentorowane na *.crv (dlatego jest trialem).
Najmilej widziane są program darmowe:).
pozdrawiam
poszukuje program do projektowania w 3D
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
No takie rzeczy podpowiadasz...nieladnie
Do nauki to wiekszosc firm sprzedajacych soft cos udostepnia lub czasowo ograniczone lub wersje edu, a do pracy komercyjnej to wypadaloby jednak cos kupic.
No nie wiem czy SolidEdge lub SolidWorks jest alternatywa skoro kosztuje w przypadku SolidWorksa od 5000 euro netto, SE jest w podobnej cenie.

Do nauki to wiekszosc firm sprzedajacych soft cos udostepnia lub czasowo ograniczone lub wersje edu, a do pracy komercyjnej to wypadaloby jednak cos kupic.
No nie wiem czy SolidEdge lub SolidWorks jest alternatywa skoro kosztuje w przypadku SolidWorksa od 5000 euro netto, SE jest w podobnej cenie.
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Re:
Witam,
Jeżeli poszukujesz czegoś niedrogiego zobacz na www.alibre.pl - testowałem jakiś czas temu ich program i jest nawet ok - ale to kwestia gustu
i oczywiście potrzeb.
Pozdrawiam
Aspem
Jeżeli poszukujesz czegoś niedrogiego zobacz na www.alibre.pl - testowałem jakiś czas temu ich program i jest nawet ok - ale to kwestia gustu

Pozdrawiam
Aspem