Ignorancja zwykle się kończy przy pierwszej wizycie smutnych panów.oprawcafotografii pisze:A co to jest licencja? Cos jak frez? Do czego sie tego uzywa?
Chcesz wylądować w sądzie, to twoja sprawa, ale innym tego nie doradzaj.
.
Mialem na mysli to, ze klient kupujac maszyne do pracy ma gdziestuxcnc pisze:Ignorancja zwykle się kończy przy pierwszej wizycie smutnych panów.oprawcafotografii pisze:A co to jest licencja? Cos jak frez? Do czego sie tego uzywa?
Chcesz wylądować w sądzie, to twoja sprawa, ale innym tego nie doradzaj.
.
Przede wszystkim o tym, że to jest powszechne zjawisko.oprawcafotografii pisze:To ze Tobie odrazu przyszlo do glowy piracenie o czyms swiadczy?
To o czym chciales pogadac?tuxcnc pisze:...
Niech sobie ten soft zainstalują legalnie, to wtedy pogadamy.
Mnie to zawsze zastanawia, że jak się posadzi kilkuletnie dziecko pierwszy raz przed linuksowym komputerem, to nawet specjalnie nie pyta co gdzie jest i jak działa.oprawcafotografii pisze:Czas ktory musialbym poswiecic na nauke Linucha jest wart znacznie
wiecej niz kolejny komputer z kolejnym Windows...
A tutaj to akurat Linux jest bez konkurencji ...oprawcafotografii pisze:A wracajac do maszyn to mysle, ze czas oferowac systemy gotowe do pracy -
czyli maszyna z komputerem i potrzebnym systemem sterujacym.
Nie uzywam FireFoxa do sterowania frezarkituxcnc pisze:Mnie to zawsze zastanawia, że jak się posadzi kilkuletnie dziecko pierwszy raz przed linuksowym komputerem, to nawet specjalnie nie pyta co gdzie jest i jak działa.oprawcafotografii pisze:Czas ktory musialbym poswiecic na nauke Linucha jest wart znacznie
wiecej niz kolejny komputer z kolejnym Windows...
Myślisz, że Firefoksa inaczej się pod Linuksem uruchamia, że są jakieś tajne zaklęcia?...
Kolega poprosił mnie, żebym mu na nowym notebooku z Win7 ustawił sieć.oprawcafotografii pisze:Doskonale wiesz o czym pisze - trzeba sie nauczyc podstaw obslugi
systemu a pozniej radzenia sobie w razie jakis problemow.
To trwa i kosztuje. Mnie nie stac nawet na kilka dni nauki czegos zbednego
- taniej jest wydac kilka stowek na to co jest sprawdzone i znane.
Tak, dokładnie jest tak, że nie mam zielonego pojęcia jak działa Windows7 i jak sieć w nim ustawić.oprawcafotografii pisze:Nie od dzisiaj wiadomo, ze najwieksze problem siedzi przed klawiaturatuxcnc pisze:...I tak właśnie wygląda ta twoja kompatybilność "najlepszego systemu jaki kiedykolwiek wymyślono". .
Do obslugi dowolnego systemu operacyjnego potrzebne jest jakies
minimum wiedzy. CO wlasnie udowodniles
q