Program mach3 pl licencja
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 6
Program mach3 pl licencja
Witam.
Czy zakupując program ze strony akcesoria.cnc dostaje się program na płycie jakiejś oryginalnej,czy na zwykcłej cd-r ?
Jak to jest z licencją?
Czy zakupując program ze strony akcesoria.cnc dostaje się program na płycie jakiejś oryginalnej,czy na zwykcłej cd-r ?
Jak to jest z licencją?
Tagi:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Program można sobie pobrać z sieci, a licencja to plik który się wrzuca do katalogu. Nie ma "oryginalnych" płyt z Mach - nie spotkałem się z tym. Licencja mailem dociera 

Pozdrawiam Paweł Z.
Projektowanie stron www, Aplikacje dedykowane, Rozwiązania IT, zapraszam na www.dreamagency.eu
Przydatne: elektro-instalacja.pl
Projektowanie stron www, Aplikacje dedykowane, Rozwiązania IT, zapraszam na www.dreamagency.eu
Przydatne: elektro-instalacja.pl
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
kolego mach3 pl z stronki cnc akcesoria to chyba jest dzieło cnc profi
i teraz powiem tak mi na tokarce nie chciał pracować ciągle coś nie działało ciągle jakieś błędy pierdoły sam się resetował
podobno na frezarce dział ok
proponuje zakupić tylko licencje a macha sobie ściągnąć z art soft
tylko czytać opisy co zmienili bo na tokarkę jedyną dobra wersja to z końcówka .29 <żeby szło gwintować>
i teraz powiem tak mi na tokarce nie chciał pracować ciągle coś nie działało ciągle jakieś błędy pierdoły sam się resetował
podobno na frezarce dział ok
proponuje zakupić tylko licencje a macha sobie ściągnąć z art soft
tylko czytać opisy co zmienili bo na tokarkę jedyną dobra wersja to z końcówka .29 <żeby szło gwintować>
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Kontakt:
Ja licencję kupiłem kilka lat temu (grudzień 2007) przez znajomego mieszkającego w USA. Dostałem plik licencji emailem - Mach1Lic.dat. Dodatkowo dokupiłem firmowy CD. Nic tam nie ma innego niż można by było zaciągnąć z sieci - szkoda kasy.Bbuli pisze:Tak-licencję otrzymujemy meilem i wklejamy do macha. Potem bodaj w części -pomoc-widzimy swoje imię i nazwisko.
Licencja jest niestety na nazwisko bezpośrednio kupującego (płacącego z USA).