a więc dziś chciałem sprawdzić JOG
klawisz tab i w okienku klikam na strzałeczki i nic tylko 4 oś jedzie oki mach coś nie trawi klikam by ref al home i teraz nic nie działa
nie mogę zmienić jog Mode ta jakby nic nie działało
nie pomaga nawet tłoczenie pracy ofline
o co tu chodzi?
Problem z JOG
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
dużo rzeczy może być, może jest jakiś komunikat pod "RESET" napisz czy działało przed zabawą z jog'iem, bo czytałem poprzedniego twojego posta i pisałeś że miałeś problemy z konfiguracją sprzętową i nie wiem czy w końcu udało ci się po podpinać wszystko i skonfigurować macha.
mam nadzieję że to jakaś dysleksja czy dysortografia jest powodem twojej pisowni, bo jak nie to popracuj nad tym
mam nadzieję że to jakaś dysleksja czy dysortografia jest powodem twojej pisowni, bo jak nie to popracuj nad tym
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
smouki, poprawiłem
tak poprzednie problemy z wrzecionem zostały rozwiązane aktualizowałem macha i po problemie
mam dysleksje i dysgrafie i nową super płaska klawiaturę na której pisać nie umiem
wywaliłem macha przeinstalowałem wszystko chodzi dopóki nie dam na single step potem nie mogę nic zrobić
i dlaczego jak obracam enkoderem w setings to widzę że wartość przy MPG! zmienia sie ale wchodzę w jog to sie nie da nic ruszyć
kto ma opis codo czego w JOG jest ?część wiem a reszta nie
tak poprzednie problemy z wrzecionem zostały rozwiązane aktualizowałem macha i po problemie
mam dysleksje i dysgrafie i nową super płaska klawiaturę na której pisać nie umiem
wywaliłem macha przeinstalowałem wszystko chodzi dopóki nie dam na single step potem nie mogę nic zrobić
i dlaczego jak obracam enkoderem w setings to widzę że wartość przy MPG! zmienia sie ale wchodzę w jog to sie nie da nic ruszyć
kto ma opis codo czego w JOG jest ?część wiem a reszta nie