Panowie spokojnie już usunąłem ten skrypt choć nie naruszał w żaden sposób regulaminu. Jeszcze jedna prośba jeśli to przeczytacie to usuńcie posty związane z tym skryptem z tego tematu by go nie zaśmiecać.
Pozdrawiam Tomek
Mach3 Problem z Estop
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
Mach3 Problem z Estop
Prace ruszyły od nowa http://www.cnc.info.pl/topics60/moderni ... t13702.htm
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
pytanie czy nakładla była kupiona u mnie czy nie?
bo zdaje mi sie żę mam rozwiązanie problemu winą jest nieodpowiednia nakładka do programu mach 3
jak mi wiadomo parę osób miało kłopoty bądź z wyświetlaniem polskich znaków bądź z niedziałającym wogule oknem macha niedoszłem dokłądnie czy to wina sprzetu czy samego programu któy nie jest zbytnio przystosowany polski jezyk
tutaj działająca w miare poprawnie troche starsza wersja programu która powinna współpracowac z moją nakłądlą pl
http://komputerlan.pl/~k-m-r/Mach-3/Mach-3.exe
bo zdaje mi sie żę mam rozwiązanie problemu winą jest nieodpowiednia nakładka do programu mach 3
jak mi wiadomo parę osób miało kłopoty bądź z wyświetlaniem polskich znaków bądź z niedziałającym wogule oknem macha niedoszłem dokłądnie czy to wina sprzetu czy samego programu któy nie jest zbytnio przystosowany polski jezyk
tutaj działająca w miare poprawnie troche starsza wersja programu która powinna współpracowac z moją nakłądlą pl
http://komputerlan.pl/~k-m-r/Mach-3/Mach-3.exe
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
Dziękuję wszystkim, którzy podpowiadali rozwiązania. Jednakże żadne z nich nie było skuteczne i wszystkie wypróbowywałem.
Problem usunąłem postępując w następujący sposób.
1. Format C:
2. Instalacja i optymalizacja WindowsXP SP2.
3. Instalacja Mach3 ściągniętego z torrenta.
4. Ręczne usunięcie folderu Macha.
5. Instalacja spolszczonego Macha z LazyCam z zakupionego nośnika.
Ploter śmiga bez najmniejszego problemu.
Podejrzewam, że kupiona wersja dokonywała gdzieś "dziwnego" wpisu przy instalacji, który potem nie dawał się zmienić. Wersja torrentowa dokonała tego wpisu inaczej (poprawnie) i po "wyrżnięciu" tak już zostało. na całe szczęście.
Pozdrawiam
Problem usunąłem postępując w następujący sposób.
1. Format C:
2. Instalacja i optymalizacja WindowsXP SP2.
3. Instalacja Mach3 ściągniętego z torrenta.
4. Ręczne usunięcie folderu Macha.
5. Instalacja spolszczonego Macha z LazyCam z zakupionego nośnika.
Ploter śmiga bez najmniejszego problemu.
Podejrzewam, że kupiona wersja dokonywała gdzieś "dziwnego" wpisu przy instalacji, który potem nie dawał się zmienić. Wersja torrentowa dokonała tego wpisu inaczej (poprawnie) i po "wyrżnięciu" tak już zostało. na całe szczęście.
Pozdrawiam
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
olbrycht pisze:Dziękuję wszystkim, którzy podpowiadali rozwiązania. Jednakże żadne z nich nie było skuteczne i wszystkie wypróbowywałem.
Tomek155 pisze:to wygląda na winę oprogramowania.
Tomek155 pisze:Jak już pisałem jeśli masz możliwość to sprawdź na innym komputerze albo pobierz na nowo macha ze strony Artsoftu.
W dzień obchodź się z żoną jak z przyjacielem, w nocy jak z przyjaciółką.