Po licznych kombinacjach z Service Packami mam masakrę na dysku i nie wszystko działa jak powinno (np. SWExplorer).
Tak myślę wyczyścić system z SW permanentnie i zainstalować na nowo.
Jest jakieś narzędzie, czy jednak zwykły Dodaj/Usuń Programy a potem ręczne usuwanie pozostałości na dysku i w rejestrze?
Jak całkowicie usunąć SW z systemu?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
http://www.solidworks.com/sw/support/Te ... pdate.html
Poszukaj sobie programikow SolidWorks Clean Uninstall & SolidWorks System Clean.
Jezeli nie znajdziesz to odezwij sie na priv.
Poszukaj sobie programikow SolidWorks Clean Uninstall & SolidWorks System Clean.
Jezeli nie znajdziesz to odezwij sie na priv.
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
-
Autor tematu - Stały bywalec (min. 70)
Witaj.
Znalazłem to o czym piszesz, ale nie bardzo działa.
Pytanie numer jeden: najpierw odinstalować SW i potem użyć SolidWorks Clean Uninstall, czy od razu?
Odpaliłem ten program bez deinstalacji SW, chwilę pomielił, pokazał to:

Uploaded with ImageShack.us
Po chwili te dolne opcje znikają i pozostaje tylko ta górna linijka. Zaznaczam ją, daję START, chwilę coś robi i tyle. SW jak był tak jest ;-D
Przy okazji Bidder - bo wiem, że jesteś wymiatacz w SW.
Czy przejście z wersji 2008 na 2009 lub 2010 może skutkować tym, że jakies złożenia, modele etc. nie będą dały się otworzyć lub działać (złożenia)? Niby niedorzeczne, ale lepiej zapytać.
Znalazłem to o czym piszesz, ale nie bardzo działa.
Pytanie numer jeden: najpierw odinstalować SW i potem użyć SolidWorks Clean Uninstall, czy od razu?
Odpaliłem ten program bez deinstalacji SW, chwilę pomielił, pokazał to:

Uploaded with ImageShack.us
Po chwili te dolne opcje znikają i pozostaje tylko ta górna linijka. Zaznaczam ją, daję START, chwilę coś robi i tyle. SW jak był tak jest ;-D
Przy okazji Bidder - bo wiem, że jesteś wymiatacz w SW.
Czy przejście z wersji 2008 na 2009 lub 2010 może skutkować tym, że jakies złożenia, modele etc. nie będą dały się otworzyć lub działać (złożenia)? Niby niedorzeczne, ale lepiej zapytać.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
Najpierw zawsze sie odinstalowuje program - dlatego, ze te "czysciki" usuwaja wpisy z rejestru. Ja mam jeszcze taka metode, ze sam lubie pewne rzeczy pousuwac, pamietajac o folderach ale wczesniej przenosze wszystko, co moze byc pozniej potrzebne.
Przy przejsciu na nowsza wersje wszystko powinno dzialac, i raczej nie czesto zdarza sie, ze posypie sie jakies wiazanie etc.
Mozna odpalic harmonogram i zaktualizowac masowo pliki, by nie trzeba bylo robic tego kazdorazowo podczas otwierania w nowszej wersji.
Przy przejsciu na nowsza wersje wszystko powinno dzialac, i raczej nie czesto zdarza sie, ze posypie sie jakies wiazanie etc.
Mozna odpalic harmonogram i zaktualizowac masowo pliki, by nie trzeba bylo robic tego kazdorazowo podczas otwierania w nowszej wersji.
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl