zdjęcie w szkicu - brak wyświetlania na złożeniu
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 4
zdjęcie w szkicu - brak wyświetlania na złożeniu
Cześć,
mam problem którego nie potrafię rozwiązać.
W jednym z moich komponentów dodałem zdjęcie w szkicu. Następnie zrobiłem złożenie(zdjęcie było) ale po pewnym czasie zdjęcie to zniknęło ale w komponencie nadal jest tylko w złożeniu się nie wyświetla. Jak to naprawić?
mam problem którego nie potrafię rozwiązać.
W jednym z moich komponentów dodałem zdjęcie w szkicu. Następnie zrobiłem złożenie(zdjęcie było) ale po pewnym czasie zdjęcie to zniknęło ale w komponencie nadal jest tylko w złożeniu się nie wyświetla. Jak to naprawić?
Tagi:
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Wiem już mniej więcej o co chodzi. przy częściach złożeniach pojawia się piórko. Kiedy nacisnę na ten element prawym przyciskiem myszy i nacisnę "przywróć do pełnej pamięci" wszystko już gra. Obrazki się wyświetlają. Jak uruchomię plik na nowo to znowu nie wyświetla. Co zrobić, żebym nie musiał za każdym razem tego klika?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
Podczas otwierania trzeba Otwórz w stanie odciążonym lub w nowszych wersjach Tryb > ładuj do pełnej pamięci. Może to być też włączone na stałe dla wszystkich złożeń w opcjach systemu > złożenia.
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
Ciężko mi się rozmawia ponieważ nie możesz sprawdzić wydawałoby się podstawowej kwestii. na karcie oceń masz Ocenę wydajności - wszystko tam jest napisane, ile jakich komponentów, jaki tryb złożenia itp.
Tak na marginesie, w trybie dużego złożenia czy też przeglądania dużego projektu domyślnie jest wyświetlanie cieniowane bez krawędzi.
Tak na marginesie, w trybie dużego złożenia czy też przeglądania dużego projektu domyślnie jest wyświetlanie cieniowane bez krawędzi.
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl