chcialbym zbudowac cnc
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 9
wiedzialemPiotrjub pisze:parciane ale nitki miały ze złota.![]()

chodzilo ze drewno, pianke, albo to i to, ale zdecydowalem sie na piankeNo tak ale kolega pisze o cieciu drewna wiec chyba raczej jakies wrzeciono bedzie ??
juz wiem! pewnie dostajecie jakies dotacje na te machiny i wpychace w nie jak najwiecej kasy, zeby na nastepne dostac jeszcze wiecej

-
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
ale glupie gadanie , ty chcesz cos budowac czy poprostu pogadac:)? jak pogadac to jest taki dzial jak na luzie.... bo jesli ciezko ci uwierzyc ze mozna 1000 zl wydac na paski zapraszam na strone www.akcesoria.cnc.info.pl tam napewno sie przekonasz jak wszystko sobie dodasz ze mozna na maszyne wydac znacznie wiecej niz marne 3,5 tys .
Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Ja też miałem założenia, że zmieszczę się w pewnej kwocie, przekroczyłem ją o 50% 
Na maszynę wydałem ponad 10.000zł, ale warto było. A zwróciła mi się po 2 miesiącach i teraz już tylko zarabia

Na maszynę wydałem ponad 10.000zł, ale warto było. A zwróciła mi się po 2 miesiącach i teraz już tylko zarabia

https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
-
ile paskow przychodzxi na dwuosiowa wycinarke? 2? wchodze na podany wczesniej link, wchodze w pasy, biore pierwszy z rzedu(zeby nie bylo ze wybralem najtanszy
) zjezdzam na koniec tabelki gdzie ceny sa najwyzsze i.... 41zl.
macie racje, chyba zaczne budowe i moze wtedy zobacze gdzie upchnac ta cala kase

macie racje, chyba zaczne budowe i moze wtedy zobacze gdzie upchnac ta cala kase

a jak zarabia twja maszyna?co wycina?gaspar pisze:A zwróciła mi się po 2 miesiącach i teraz już tylko zarabia
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
Moja maszynka przede wszystkim graweruje w mosiądzu, aluminium, laminatach grawerskich. Frezuję (na wylot, więc można to nazwać cięciem) w plexi, drewnie, PCV itp. Ogólnie robi to co powinien robić ploter frezujący w firmie zajmującej się reklamą wizualną.
Nie jest to wycinarka do styropianu/styroduru a ploter frezujący z głowicą wysokoobrotową.
Nie jest to wycinarka do styropianu/styroduru a ploter frezujący z głowicą wysokoobrotową.
https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/