Witam .
Poszukuje do swojej pracy inzynierskiej tytulow ksiazek ktore bede mogl uzyc do bibliografi odnosnie tloczenia aluminium , stopach , korekcji matryc , kontroli wyrobow
pozdrawiam
Poszukuje ksiazek o aluminium korekcji matryc
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Re: Poszukuje ksiazek o aluminium korekcji matryc
Mam nadzieję, że nie znajdziesz i dyplom oblejesz.truciak pisze:Witam .
Poszukuje do swojej pracy inzynierskiej tytulow ksiazek ktore bede mogl uzyc do bibliografi odnosnie tloczenia aluminium , stopach , korekcji matryc , kontroli wyrobow
pozdrawiam
Bo "inżynierów", którzy nie potrafią używać polskich czcionek mamy już i tak za dużo.
.
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 2
Re: Poszukuje ksiazek o aluminium korekcji matryc
dzieki ze pomogles . masz u mnie browara .tuxcnc pisze:Mam nadzieję, że nie znajdziesz i dyplom oblejesz.truciak pisze:Witam .
pozdrawiam
Bo "inżynierów", którzy nie potrafią używać polskich czcionek mamy już i tak za dużo.
.
wyobraz sobie ze nie kazdy pisze z domu z kompa tylko z jakiegos dziwnego urzadzenia gdzie nie da sie robic polskich znakow bo nie ma ctrl ani duzych liter bo nie ma shifta a wejscie na neta nie jest zbyt proste .
ale jezeli to ci pomoze to jak dorwe normalnego kompa to zrobie polskie znaki a nawet walne ci w 4 kolorach bo przeciez inzynier musi pisac poprawnie .
buziaki
a tak na serio jezeli ktos moze pomoc "inzynierowi " nie uzywajacemu polskich znakow to bede wdzieczny