Skoro dział ma tylko dwie zakładki, czyli starsze ogłoszenia są kasowane, a są kasowane szybko z racji dużej ilości ogłaszających się, fajnie by było gdyby ogłoszenia były archiwizowane, czyli można byłoby wejść na swoje konto i aktualizować ogłoszenie. W obecnej sytuacji trzeba od nowa pisać ogłoszenie i wrzucać zdjęcia, co jest dosyć czasochłonne.
Amen
Dział Sprzedam
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Re: Dział Sprzedam
To jest giełda dla użytkowników tego forum a nie regularny sklep dla handlarzy.Roszek pisze: ↑22 lis 2018, 19:47Skoro dział ma tylko dwie zakładki, czyli starsze ogłoszenia są kasowane, a są kasowane szybko z racji dużej ilości ogłaszających się, fajnie by było gdyby ogłoszenia były archiwizowane, czyli można byłoby wejść na swoje konto i aktualizować ogłoszenie. W obecnej sytuacji trzeba od nowa pisać ogłoszenie i wrzucać zdjęcia, co jest dosyć czasochłonne.
Amen
Tak jak piszesz to działa allegro droga wolna.

-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
To że chcę sprzedać jedną rzecz a z różnych przyczyn jest ciężko sprzedać i chciałbym mieć możliwość ponownego wystawienia przedmiotu, oznacza że jestem handlarzem?
Dodane 56 sekundy:
Bez urazy ale sama ELYTA się wypowiada, to mi odpowiedz ELYTO dlaczego mój wątek wylądował w koszu
Dodane 56 sekundy:
Bez urazy ale sama ELYTA się wypowiada, to mi odpowiedz ELYTO dlaczego mój wątek wylądował w koszu
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Miałem się już nie wypowiadać w tym temacie i nie reagować na twoje zaczepki ale...Roszek pisze: ↑23 lis 2018, 18:11To że chcę sprzedać jedną rzecz a z różnych przyczyn jest ciężko sprzedać i chciałbym mieć możliwość ponownego wystawienia przedmiotu, oznacza że jestem handlarzem?
Dodane 56 sekundy:
Tak szybko się nie obrażam jak ty urażasz i próbujesz ugryźć. Masz rację, że w tych czasach trudno coś dobrze i szybko sprzedać. Ale do rzeczy, po pierwsze który wątek?
Przyjmuję, że jakieś ogłoszenie tak więc polecam lekturę:
regulamin-gieldy-przeczytaj-zanim-umies ... 19664.html
(Należy czytać ze zrozumieniem)
z naciskiem na akapit:
"Ogłoszenia są automatycznie kasowane jeżeli w wątku nie będzie żadnych wpisów w okresie 14 dni. Ogłoszenie można podtrzymywać dłużej dodając odpowiedzi do tematu."
Cytuję dla leniuszka

Ogłoszenie również zostanie usunięte przez któregoś z moderatorów jeśli nie spełnisz innych postanowień regulaminu!
Jak byś był troszkę bardziej spostrzegawczy to zauważyłbyś, że dział giełda potrafi rozrosnąć się do np: 4 stron jak w tym momencie i więcej a nie dwóch jak piszesz.
O twojej spostrzegawczości i czytaniu ze zrozumieniem świadczy również poniższy wpis:
Gdybyś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział, że kolega jako moderator ten temat sam założył; sam przeniósł do kosza a po przemyśleniu umieścił go w dziale dla zarejestrowanych.
Jego również boli to, że z forum robi się giełda i oblegają je spadochroniarze.
Zastanawiam czy dążysz do sukcesów wątpliwego guru na "S" klepiącego po kilka tematów wątpliwej jakości dziennie.
I na koniec Admin ma założony specjalny temat o funkcjonowaniu forum i jeśli chcesz wprowadzić jakieś nowe funkcjonalności to tam złóż wniosek.
W sumie ten temat również nadaje się do kosza

-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
Założyłem temat z pewnym zapytaniem /czyt. moja propozycją/, więc to co pisze to nie zaczepki tylko argumentacja swojego stanowiska, może poza wyjątkiem słowa ELYTY. Czy ja polemizowałem z regulaminem? to że istnieją punkty regulaminu przytoczone przez ciebie w żaden sposób nie przekreślają tego co napisałem. Nie będę już opisywał różnych scenariuszy, bo to każdy może sobe wyobrazić przy obecnym regulaminie i mojej propozycji, różnice są oczywiste.
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Całkowita modyfikacja działu giełda i praca jest przewidziana na początek nowego roku. Będzie to wszystko zupełnie inaczej zorganizowane i wygodniejsze w obsłudze. Na razie musicie się uzbroić w cierpliwość.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE