Witam.
Jestem nowy i to mój pierwszy post na tym forum więc chciałem się przywitac
Nie wiem czy dobrze trafiłem i czy w dobrym dziale pisze ale do rzeczy potrzebóje waszej pomocy ponieważ chciałem sobie zrobić forme odlewniczą do wyrobu przynęt wędkarskich mianowicie woblerów może ktoś łowi i wie o co chodzi . A więc nie wiem z jakiego materiału powinna byc wykonana taka forma może ktoś wie chciałbym o podanie nazwy tego produktu odlewniczego jak najtańszego . Co do samych przynęt wytwarzałbym je z pianki i tu znowu nie wiem jaka to powinna byc pianka proszę o pomoc w moim problemie
Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuje.
Forma odlewnicza.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
witam ,ja tez jestem tu nowy.No ale odnośnie twojego pytania co do form na woblery to zona mojego kumpla pracowała w wytwórni woblerów i mówiła ze formy są z materiału podobnego do plastiku .czyli najpierw stelaż wobka wkładała do formy póżniej nasypywała tam drobniutkich styropianowych kuleczek i to wszystko do mocno ciepłej wody na jakiś tam czas i tak wychodziła surówka woblerka .Niestety pochodzenie tych materiałów nie jest mi znane, a ona też nie mogła tego wynieść bo szef pilnował jak oka w głowie
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Widze, ze sezon na szczupaka osiaga apogeum ;] Wiem cos o tym ale fektow... zero... szkoda slow ile juz stracilem sprzetu na zaczepach
Co do Waszego pytania. Mozecie sprobowac tego - http://allegro.onet.pl/pianka-poliureta ... 48413.html
Bylo w innym watku...
Jak cos wymyslicie i bedziecie mieli efekty (w postaci woblerow) to dajcie znac... zdjecia etc...
[ Dodano: 2010-10-14, 19:19 ]
Pomogl?

Co do Waszego pytania. Mozecie sprobowac tego - http://allegro.onet.pl/pianka-poliureta ... 48413.html
Bylo w innym watku...
Jak cos wymyslicie i bedziecie mieli efekty (w postaci woblerow) to dajcie znac... zdjecia etc...
[ Dodano: 2010-10-14, 19:19 ]
Pomogl?
Hooah!