Monitor dotykowy i jego zastosowanie, czy warto?
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 6
Własnie sprawiłem sobie nowy gadzet w postaci monitora dotykowego 15 calowy firmy ELO.Cieszę sie jak dziecko...
fajny gadzet i potwierdze co kolega "margor" wczesniej napisał 15-ka w zupełnosci tez wystarczy .
Co do wirtulnej klawiatury to owszem ta windowsowa kiepska i nie skalowalna więc pozwole sobie zapodać całkowicie darmową w przeciwieństwie do virtual keyboard która jest płatna .
Linku do programu :Link do programu
Można tez pobrać darmowy dodatek keyboard designer mamy wtedy dostep do odmiany qwerty.
Poniżej zdjęcia monitorka [ kiepska jakość zdjęć -robione telefonem]
Dla porównania obok to laptop 13 -calowy .
Monito łączy sie za pomocą vga,com ,oraz usb ...do tego posiada gniazdo na 6 bolców takie okrągłe jak starego typu do klawiatury ...do czego to jest ? chyba ze to s-video ....no nie wiem .
Czy posiada ktoś może zbędny stojak lub uchwyt do takiego monitora?

Co do wirtulnej klawiatury to owszem ta windowsowa kiepska i nie skalowalna więc pozwole sobie zapodać całkowicie darmową w przeciwieństwie do virtual keyboard która jest płatna .
Linku do programu :Link do programu
Można tez pobrać darmowy dodatek keyboard designer mamy wtedy dostep do odmiany qwerty.
Poniżej zdjęcia monitorka [ kiepska jakość zdjęć -robione telefonem]
Dla porównania obok to laptop 13 -calowy .
Monito łączy sie za pomocą vga,com ,oraz usb ...do tego posiada gniazdo na 6 bolców takie okrągłe jak starego typu do klawiatury ...do czego to jest ? chyba ze to s-video ....no nie wiem .
Czy posiada ktoś może zbędny stojak lub uchwyt do takiego monitora?
- Załączniki
-
- 15-tka vs13-ka 2.jpg (32.71 KiB) Przejrzano 343 razy
-
- 15-tka vs13-ka.jpg (22.23 KiB) Przejrzano 357 razy