chcę sobie zrobić drukarkę 3D drukującą woskiem; mam już całkiem sporo zrobione, z części mechanicznych został mi tylko ten nieszczęsny extruder (i wózek na którym będzie się trzymał-specjalnie z tym czekam), którego wieloma sposobami próbowałem wykonać w warunkach garażowych, ale... no nie wyszło.
No i właśnie w tej sprawie tu piszę, chciałbym komuś zlecić wykonanie części do takiej najprostszej pompki zębatkowej jak np. tu

Czy ktoś byłby zainteresowany? Myślę że nie będzie to skomplikowane, ja to widzę tak:
-1 warstwa: to prostokątna płytka tylko z 4 dziurami w rogach (do skręcenia śrubkami) i dwoma dziurami na osie zębatek
-warstwa środkowa: dziury na 4 śruby tak jak wszystkie warstwy, ale z wyfrezowaną dziurą, w której będą się obracać te dwie zębatki
-3 warstwa taka jak pierwsza, ale z dodatkowymi dwoma dziurami na wlot i wylot stopionego wosku
-no i oczywiście same zębatki
Wszystkie części z blachy o grubości 2-5mm, a całość też raczej mała-zębatki do 1,5cm średnicy. Ostatecznie zaprojektuję wszystko podczas konsultacji z kimś zainteresowanym tak, aby można było całość jak najłatwiej wykonać.
Takie coś chciałbym zlecić komuś do wykonania (właściwie dowolny metal, byle wytrzymał do 60°C-czyli każdy), jeśli ktoś byłby zainteresowany to prosiłbym o PW tutaj lub e-maila na p4wel.lis (na) gmail.com
jestem w stanie przygotować projekt każdej części ołówkiem, w inkscape (mój ulubiony), dam radę też w autocad (dwuwymiarowo).