Lista społeczna na UHU
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 12
To ze się na elektronice nie znam pisałem wielokrotnie.
Dlatego jest forum aby sobie pomagać.
pit202,
Instrukcje poczytałem prędzej od Ciebie i ze zrozumieniem dla tego w przeciwieństwie do Ciebie znam rożne parametry jakie można sobie poustawiać.
W przeciwieństwie do Ciebie mam świadomość ze w większych silnikach rezonanse staja się większym problemem niż mniejszych.
W przeciwieństwie do Ciebie ujawniam słabe punkty uhu.
W przeciwieństwie do Ciebie polutowałem go osobiście
Jak widać z Twojego postu (Wysłany: Wczoraj 21:38) ze zrozumieniem to Ty nie umiesz czytać
Twoja wiedza w tematyce UHU jest skromna, (jak sam wyżej przyznajesz) – widać po Twoich postach w tym temacie (albo wspaniałego pomysłu pozbawienia silnika enkodera), z tego wniosek ze mechanik z ciebie nie może być najlepszy – bo cóż to za mechanik bez wyobraźni ?
O poziomie Twojej kultury osobistej nie będę pisał - to jest jedyny morał z Twojego postu (Wysłany: Dzisiaj 19:03 )
Było by dobrze abyś nie pisał czegoś czego nie jesteś pewien lub zaznaczył ten fakt wyrazie, bo swoja delikatnie pisząc niewiedza wprowadzasz innych w błąd.
Jeżeli nie pojmujesz o czym pisze mogę specjalnie dla ciebie dobierać miej skomplikowane słowa (czyt. będę pisał prościej ekstra dla ciebie) bo jak sam przyznajesz (Dzisiaj 22:22 ) ze szkoły nie wiele wyniosłeś.
Chomika
jak wielokrotnie już Tobie pisałem nie zmieniałem nic w UHU (na 150V) mam 20 kości i tylko 2 pozmieniane - bawię się nimi na 60V pomijając kondensator i rezystor, ale wynikowo to z wiedzy kolegi Adalber, oraz wartości podanych przez Niemców
Dlatego jest forum aby sobie pomagać.
pit202,
Instrukcje poczytałem prędzej od Ciebie i ze zrozumieniem dla tego w przeciwieństwie do Ciebie znam rożne parametry jakie można sobie poustawiać.
W przeciwieństwie do Ciebie mam świadomość ze w większych silnikach rezonanse staja się większym problemem niż mniejszych.
W przeciwieństwie do Ciebie ujawniam słabe punkty uhu.
W przeciwieństwie do Ciebie polutowałem go osobiście
Jak widać z Twojego postu (Wysłany: Wczoraj 21:38) ze zrozumieniem to Ty nie umiesz czytać
Twoja wiedza w tematyce UHU jest skromna, (jak sam wyżej przyznajesz) – widać po Twoich postach w tym temacie (albo wspaniałego pomysłu pozbawienia silnika enkodera), z tego wniosek ze mechanik z ciebie nie może być najlepszy – bo cóż to za mechanik bez wyobraźni ?
O poziomie Twojej kultury osobistej nie będę pisał - to jest jedyny morał z Twojego postu (Wysłany: Dzisiaj 19:03 )
Było by dobrze abyś nie pisał czegoś czego nie jesteś pewien lub zaznaczył ten fakt wyrazie, bo swoja delikatnie pisząc niewiedza wprowadzasz innych w błąd.
Jeżeli nie pojmujesz o czym pisze mogę specjalnie dla ciebie dobierać miej skomplikowane słowa (czyt. będę pisał prościej ekstra dla ciebie) bo jak sam przyznajesz (Dzisiaj 22:22 ) ze szkoły nie wiele wyniosłeś.
Chomika
jak wielokrotnie już Tobie pisałem nie zmieniałem nic w UHU (na 150V) mam 20 kości i tylko 2 pozmieniane - bawię się nimi na 60V pomijając kondensator i rezystor, ale wynikowo to z wiedzy kolegi Adalber, oraz wartości podanych przez Niemców
Zwątpienie jest oznaką, że podążasz w dobrym kierunku.
Tagi:
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 16
cóż , nie bede sie sprzeczał z Tobą bo mi na tym najmniej zalezy , skoro wiesz lepiej co polutowalem a co czytalem , ale chętnie skorzystam z Twojej dobroci i propozycji , choć słowa w które ubierałeś swoje zdania nie byly zbyt wyszukane , proszę abyś napisał to mniej skomplikowanymi słowami a to będą : agu aga
> bo jak sam przyznajesz (Dzisiaj 22:22 ) ze szkoły nie wiele wyniosłeś.
obracać kota ogonem to Ty potrafisz , ale czytać ze zrozumieniem nadal nie.
> bo jak sam przyznajesz (Dzisiaj 22:22 ) ze szkoły nie wiele wyniosłeś.
obracać kota ogonem to Ty potrafisz , ale czytać ze zrozumieniem nadal nie.
PiteR
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 12
pit202 pisze:cóż , nie bede sie sprzeczał z Tobą bo mi na tym najmniej zalezy , skoro wiesz lepiej co polutowalem a co czytalem ,
Sam napisałeś skąd masz UHU i motor i kiedy tam jechałeś.
Czy tego tez się wyprzesz ?
https://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t ... c&start=15 [ Dodano: 2006-10-01, 09:40 ] oraz foto
Zwątpienie jest oznaką, że podążasz w dobrym kierunku.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 35
olo_3, nie denerwuj sie ja nic do ciebie nie mam
to co napisalem wyzej to rada dla przyszlych uruchamiajacych aby poczytali co nie co na temat strojenia reg
mam jeszcze pytanie do ciebie procz tranzystorow co jeszcze padlo w uszkodzonych plytkach to ze tranzystory padly to wiadac ale czy drivery tez czy przezyly jak z reszta scalakow bo procek przezyl kondensatorami sie nie przejmujmy

mam jeszcze pytanie do ciebie procz tranzystorow co jeszcze padlo w uszkodzonych plytkach to ze tranzystory padly to wiadac ale czy drivery tez czy przezyly jak z reszta scalakow bo procek przezyl kondensatorami sie nie przejmujmy
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
- Kontakt:
Witam
Czy coś ruszyło w sprawie kontrolerów??
pozdrawiam
Czy coś ruszyło w sprawie kontrolerów??
pozdrawiam
"Skąd mam wiedzieć co to jest ja to tylko zbudowałem"
www.serwotech.pl
www.serwotech.pl