budowa frezarki cnc ze sterowaniem mach3
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
budowa frezarki cnc ze sterowaniem mach3
zaczynam od zera interesują mnie wszystkie informacje na tematsterownika w trzech osiach możliwosć zakupu materiały chcę to sterowć mach3 z częścią mechaniczną sobie poradzę chcę zbudowac frezarke xyz [email protected]
Tagi:
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
no tak:) ale nie podałeś jakie silniki jaką moc mają lub będą miały potem możemy coś doradzić itp.. bo wybór duży kwestia tylko zasobów finansowych...
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem...
to nacisnij POMÓGŁ :]
Pomogłem...

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
leksel6,
Sugerowałbym poświecenie kilkunastu godzin i skorzystanie z tej strony: https://www.cnc.info.pl/search.php ta są wszystkie odpowiedzi i dużoooo więcej
[ Dodano: 2006-10-27, 20:47 ]
Ale mila porada na przywitanie - cio ?
Sugerowałbym poświecenie kilkunastu godzin i skorzystanie z tej strony: https://www.cnc.info.pl/search.php ta są wszystkie odpowiedzi i dużoooo więcej

[ Dodano: 2006-10-27, 20:47 ]
Ale mila porada na przywitanie - cio ?
Zwątpienie jest oznaką, że podążasz w dobrym kierunku.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
Myśle, że sam fakt istnienia forum i to, że ludzię włąściewie bezinteresownie dziela sie swoją wiedzą jest już dużym udogodnieniem....forum istnieje od 2004 roku i od tego czasu nawet weterani forum ciągle ucząs się czegoś nowego.....więc nawet gdyby ktoś chciał przekazać ci wiedzę to jeden post niewystarczy
Już nie mówie o tym, żeby ktos miał cie wyręczać i na maila przesyłąc ci kompendium wiedzy o cnc!!!!!!! ale pewnie się tacy znajdą...
musisz szukac....i nawet nie muszisz szukac dalego..czego jestes żywym przykłąadem...pytania z dziedziny podstaw pojawiają sie sukcesywnie na forum...
do pracy!!!...i za pare tygosni będziesz miał wiedze jak zbudować swoja I maszynę (przynajmniej w terorii)sam fakt zainteresowania się temate...powiem szczerze...ten temat będzie przy tobie na długo..bardzo długo...az zaczniesz mysleć o tym dzień i noc- dosłownie...a potem kazdy dzien bez cnc będzie stracon!!
W sprawie drobnych pytań możesz pisac: [email protected]
pozdrawiam i życzę miłej lektury!!!

musisz szukac....i nawet nie muszisz szukac dalego..czego jestes żywym przykłąadem...pytania z dziedziny podstaw pojawiają sie sukcesywnie na forum...
do pracy!!!...i za pare tygosni będziesz miał wiedze jak zbudować swoja I maszynę (przynajmniej w terorii)sam fakt zainteresowania się temate...powiem szczerze...ten temat będzie przy tobie na długo..bardzo długo...az zaczniesz mysleć o tym dzień i noc- dosłownie...a potem kazdy dzien bez cnc będzie stracon!!
W sprawie drobnych pytań możesz pisac: [email protected]
pozdrawiam i życzę miłej lektury!!!