sprawdzenie wymiarowania
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
sprawdzenie wymiarowania
Witam,
Proszę o sprawdzenie mojego wymiarowania. Nie jestem w tym za dobry dlatego liczę na Waszą pomoc. Dzięki.
Proszę o sprawdzenie mojego wymiarowania. Nie jestem w tym za dobry dlatego liczę na Waszą pomoc. Dzięki.
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
Przyznaje, nie jesteś w tym dobry, nawet w 1 rysunku (dziecinnym rysunku) zgubiłeś wymiar.
Przyjrzyj się dokładnie i pomyśl czy na podstawie twojego wymiarowania ktoś jest w stanie część wykonać.
Albo siadaj do kompa i z tego co zwymiarowałeś postaraj się rysunek stworzyć.
Szans nie masz.
Przyjrzyj się dokładnie i pomyśl czy na podstawie twojego wymiarowania ktoś jest w stanie część wykonać.
Albo siadaj do kompa i z tego co zwymiarowałeś postaraj się rysunek stworzyć.
Szans nie masz.
I don't like principles, I prefer prejudices
-
- Lider FORUM (min. 2000)
Przecież pomogłem, podpowiedziałem jak łatwo samemu zrozumieć gdzie błędy się robi. Przerysuj te twoje zwymiarowane rysunki np w AC lub innym programie.
No chyba że na gotowce czekałeś, to przepraszam.
Nie zapominaj kolego forum jest od komentowania i czy Tobie się to podoba czy nie każdy może komentować. Mani wyższości nigdy nie miałem także nie trafiony wniosek, chciałem tylko żebyś zrozumiał Sam! gdzie błędy robisz, bo łatwiej nie będzie. Uwierz na słowo.
Dalej wtrącać się nie będę.
No chyba że na gotowce czekałeś, to przepraszam.
Nie zapominaj kolego forum jest od komentowania i czy Tobie się to podoba czy nie każdy może komentować. Mani wyższości nigdy nie miałem także nie trafiony wniosek, chciałem tylko żebyś zrozumiał Sam! gdzie błędy robisz, bo łatwiej nie będzie. Uwierz na słowo.
Dalej wtrącać się nie będę.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)