Zwymiarowałam płytkę ( jak na rysunku ), ale nie jestem pewna czy dobrze. Mógłby ktoś sprawdzić i ewentualnie poprawić błędy

Pozdrawiam
Rysunek
.... bo tak narysowała.smieszek88 pisze:Czemu wszystkie fazy oznaczasz jako 45° skoro ewidentnie widać że nie są 45° ?.....
Prawdę mówiąc bardzo się starałem z zachowaniem wymiarów / proporcji / skali , ale przy tym promieniu mój Solid Works się wysypał..... Bardzo dziwnie wygląda zawieszenie promienia R7 ....
Natalko ...... musisz ten rysunek poprawić.natalia91 pisze: ... Zwymiarowałam płytkę ( jak na rysunku ), ale nie jestem pewna czy dobrze....
No dokładnie tak.smieszek88 pisze:chyba że to jest tylko poglądowy szkic nietrzymający skali a w realu jest współśrodkowy z otworem.
No dokładnie, ale Twoje zwymiarowanie mnie nie przekonuje, jakoś mało tych wymiarów...WZÓR pisze:Natalko ...... musisz ten rysunek poprawić.
Tak, bardzo chętnie, będe wdzięcznarespect1523 pisze:potrzebne to jest jeszcze Tobie? (jak tak to pomoge)
Ten zapis 15x45 jakoś mnie nie przekonuje, ale reszta ok.Pabloss pisze:wg. mnie powinno to wygladac w ten sposob
Natalko - sama sobie przeczysz.natalia91 pisze: ...Ten zapis 15x45 jakoś mnie nie przekonuje, ale reszta ok.Pabloss pisze:wg. mnie powinno to wygladac w ten sposob