Sprawdzenie poprawnosci rysunku
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Sprawdzenie poprawnosci rysunku
Witam prosze o sprawdzenie poprawnosci rysunku technicznego (jest to cos wygladajce jak trzeonek młotka, tylko z jednej strony zakonczone tylko sciciem) prosze o sprawdzenie czy dobrze jest wykonane wymiarowanie i rysunek. Z gory dziekuje za pomoc
- Załączniki
-
- IMG.pdf
- Rysunek techniczny
- (192.04 KiB) Pobrany 293 razy
Tagi:
-
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
a mam jeszcze jedno pytanie, mam do narysowania przedmiot ktory ma 40 cm dlugosci, i jest bardzo cienki tzn, 12 mm i musze go narysowac w rzutach eurpejskich na formacie a4, i jak zastosuje skale to wtedy wymiar 12 mm jest praktycznie nie widoczny co zrobic w tym przypadku ??
[ Dodano: 2012-03-18, 13:00 ]
korepetytor, korepetytor, a mam jeszcze jedno pytanie, mam do narysowania przedmiot ktory ma 40 cm dlugosci, i jest bardzo cienki tzn, 12 mm i musze go narysowac w rzutach eurpejskich na formacie a4, i jak zastosuje skale to wtedy wymiar 12 mm jest praktycznie nie widoczny co zrobic w tym przypadku ??
[ Dodano: 2012-03-18, 13:00 ]
korepetytor, korepetytor, a mam jeszcze jedno pytanie, mam do narysowania przedmiot ktory ma 40 cm dlugosci, i jest bardzo cienki tzn, 12 mm i musze go narysowac w rzutach eurpejskich na formacie a4, i jak zastosuje skale to wtedy wymiar 12 mm jest praktycznie nie widoczny co zrobic w tym przypadku ??