EGZAMIN Z GRAFIKI PROSZE O POMOC
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
EGZAMIN Z GRAFIKI PROSZE O POMOC
Prosze o pomoc rozwiazania egzaminu był bym wdzieczny na meila [email protected]
- Załączniki
-
- zestaw 1
- zestaw 1.jpg (39.38 KiB) Przejrzano 1132 razy
-
- zestaw3
- zestaw 3.jpg (46.41 KiB) Przejrzano 1137 razy
-
- zestaw4
- zestaw 4.jpg (30.14 KiB) Przejrzano 1119 razy
-
- zestaw5
- zestaw 5.jpg (30.5 KiB) Przejrzano 1322 razy
Tagi:
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 1
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
No to zacznij coś robić, tyle na ile potrafisz. Później wrzuć to na forum i zobaczymy co ci ztego wychodzi. Będziemy poprawiać.lukasz198813 pisze:wiem ze mam zrzutowac na trzech płaszczyznach ale jaks mi to nie wychodzirc666 pisze:Dlaczego sam tego nie zrobisz??
Liczysz na to ze ktos zaliczy za ciebie ten egzamin?
Mozemy ci tutaj pomuc a nie zrobic za ciebie, wez to pod uwage.
Ale to ty musisz zacząć coś robić z tym
Nie ma głupich pytań, są tylko głupcy którzy ich nie zadają...
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
Ale rozumiesz, ze jak Ci to zrobie a ty to pozniej wykorzystasz, to naruszysz moje prawa autorskie i Cie zamkna...
To wolisz wiezienie czy wezmiesz sie walkoniu jeden do roboty i przynajmniej cos sam wykombinujesz. A skoro nie masz na tyle wyobrazni, zeby zrzutowac taki prosty element to znaczy, ze nie nadajesz sie do tego i poszukaj sobie innej szkoly.
To wolisz wiezienie czy wezmiesz sie walkoniu jeden do roboty i przynajmniej cos sam wykombinujesz. A skoro nie masz na tyle wyobrazni, zeby zrzutowac taki prosty element to znaczy, ze nie nadajesz sie do tego i poszukaj sobie innej szkoly.
>>>>>>>>>> GELO <<<<<<<<<<
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Trochę dziwne, egzamin za pasem, zadania dosyć podstawowe, cóż też się musiało dziać przez cały semestr nauki?!
Tu masz delikatną pomoć odnośnie aksonometrii:
Aksonometria
Powinieneś z tego bezproblemu wyczytać jak sie rozkłada aksonometrie na odpowiednie rzuty.
Wymiarowanie, przekroje, symbole - wszystko to znajdziesz w podręczniku Dobrzańskiego "Rysunek techniczny maszynowy". Odrobina chęci i wszystko ogarniesz. Zagadnienia są takie, że naprawdę wystarczy tylko przeczytac :P
Samą książeczke powinieneś bezproblemowo dostać u siebie na uczelni, lub poszukać gdzie indziej... ;P
Tu masz delikatną pomoć odnośnie aksonometrii:
Aksonometria
Powinieneś z tego bezproblemu wyczytać jak sie rozkłada aksonometrie na odpowiednie rzuty.
Wymiarowanie, przekroje, symbole - wszystko to znajdziesz w podręczniku Dobrzańskiego "Rysunek techniczny maszynowy". Odrobina chęci i wszystko ogarniesz. Zagadnienia są takie, że naprawdę wystarczy tylko przeczytac :P
Samą książeczke powinieneś bezproblemowo dostać u siebie na uczelni, lub poszukać gdzie indziej... ;P
Nie ma gwintu bez fazy.
Nie ma fazy bez gwinta!
Nie ma fazy bez gwinta!
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
Z tą pomocą może być problem , gdyż kolega lukasz198813 czytelnych zdjęć nie potrafi zrobić ..... treść zadania mało wyraźna .rc666 pisze:... Mozemy ci tutaj pomuc a nie zrobic za ciebie, wez to pod uwage.

..... z jednym zadaniem się domyśliłem i narysowałem dla przykładu.
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Czy taki rysunek w aksonometrii można wykonać w autocadzie? Może masz jakieś kursy?WZÓR pisze:Z tą pomocą może być problem , gdyż kolega lukasz198813 czytelnych zdjęć nie potrafi zrobić ..... treść zadania mało wyraźna .rc666 pisze:... Mozemy ci tutaj pomuc a nie zrobic za ciebie, wez to pod uwage.![]()
..... z jednym zadaniem się domyśliłem i narysowałem dla przykładu.
Mariusz.