Czy może ten drugi rysunek jest poprawny??

czy ten trzeci gdzie poprawiłem na dłuższą część początek sprężyny

Jak mnie wku.... takie madrale co to zamiast pomoc potrafia tylko tak 'po polsku' pr***ierdolic albo chociaz uszczypnac !!!Bri pisze:A na elektrodzie ci nie umieją pomóc?
Akurat mistrzu dedukcji, pomagałem gonzowi przy poprzednim temacie więc wsadź se krytykę mojej postawy tak głęboko w 4 litery żebym nie mógł jej już pogłębić swoim roboczym obuwiem z metalowym podnoskiem - zrozumiałeś? Tak - to dobrze, nie - twoja strata.kendy pisze:Jak mnie wku.... takie madrale co to zamiast pomoc potrafia tylko tak 'po polsku' pr***ierdolic albo chociaz uszczypnac !!!Bri pisze:A na elektrodzie ci nie umieją pomóc?
Jak kolego Bri nie jestes w stanie pomoc, a jedynie zablysnac swoja watpliwej jakosci 'ynteligencja' to morda w kubel (po mesku, bo tu raczej same chlopy i nie bede bulke przez bibulke).
Ale w jednym mnie utwierdziles - zwojow mozgowych masz zdecydowanie mniej niz ilosc zwojow u kolegi w sprezynie.
Zygac sie chce jak sie czyta takie 'polskie' odpowiedzi do pytan ludzi ktorzy po prostu pytaja.