jak to wyłączyć
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 9
re
witam robmit dzięki za zainteresowanie ale po instalacji tej opcji jak chcę odpalić Solid Edge Standard Parts pojawia mi się taki komunikat ( standart parts is not configured correctly, check the aplication menu|solid edge options |file location to ensure the path for the standard parts SAC file is correctly set Failed ) ale nadal nie mogę wyłączyć tej opcji ze wskaźnikiem jak opisywałem powyżej .
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 9
hej robomit rzecz polega na tym żeby nic nie przeinstalowywać tylko to wyłączyć jestem osoba początkującą dlatego tu piszę może piocam się wypowie jest fachowcem w tej dziedzinie z tego co widzę, a moje pytanie dotyczy piocam a dokładniej chodzi mi o standartd part jak uaktualnić bazę materiałów bez internetu ponieważ nie zawsze mam dostęp czy można to zrobić plikiem jak mi wskazałeś ostatnio tu http://allyplm.com/knowledgebase/2013/4 ... solid-edge
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 5
Witam
Kolego Suchy_5 dzięki że uważasz mnie za fachowca
szkoda że szef tak nie uważa
Co do biblioteki. Jak masz pobraną instalkę, instalujesz ja na swoim komputerze. Najpierw Administratora a później standardy które Cię interesują. Po tym kroku musisz ją zaktualizować, opisane w linku, zresztą jak sam proces instalacyjny. Aktualizacja trwa trochę dlatego najlepiej zostawić to na noc. Po tym jest już wszystko gotowe do działania na Twoim komputerze. Internet nie jest już Ci potrzebny, bynajmniej do Standart Parts
.
Jeżeli nie chcesz tego wszystkiego robić zawsze możesz korzystać z internetowych bibliotek, ale tutaj sieć jest potrzebna.
Kolego Suchy_5 dzięki że uważasz mnie za fachowca

Co do biblioteki. Jak masz pobraną instalkę, instalujesz ja na swoim komputerze. Najpierw Administratora a później standardy które Cię interesują. Po tym kroku musisz ją zaktualizować, opisane w linku, zresztą jak sam proces instalacyjny. Aktualizacja trwa trochę dlatego najlepiej zostawić to na noc. Po tym jest już wszystko gotowe do działania na Twoim komputerze. Internet nie jest już Ci potrzebny, bynajmniej do Standart Parts

Jeżeli nie chcesz tego wszystkiego robić zawsze możesz korzystać z internetowych bibliotek, ale tutaj sieć jest potrzebna.
Ponieważ się na tym nie znam chętnie się tym zajmę 
"Jeżeli zrobisz coś dobrze raz, od tego momentu staje się to Twoim obowiązkiem"

"Jeżeli zrobisz coś dobrze raz, od tego momentu staje się to Twoim obowiązkiem"