witam, miałbym prośbę o okreslenie producenta, mogą być też zamienniki, ale żeby ta specyfikacja sie zgadzała. Meczę się z tym od paru dni.... i efektu nie widać
O to i one :
1.PŁYTKA RT16.01W – G60 (SKOK 1,75 ÷ 3,0)
2.PŁYTKA RT22.01W – 3.50 GM YBG201
3.PŁYTKA RT22.01W – 4.00 GM YBG201
4.PŁYTKA RT22.01N – 6.00 GM YBG201 (GWINT WEWNĘTRZNY)
5.PŁYTKI DO GW.CAL. RT 16.01 W- 14 W
pozdrawiam
okreslenie producenta - zamienniki
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
A poszperaj kolego w ten sposób, że w Google wpisujesz tylko symbol i po wyszukaniu klikasz na "Grafika". Ukazują się obrazy tego co wyszukała wyszukiwarka, czyli misz-masz. Klikasz te które cie interesują (płytki). Na pewno będzie tam wiele nieprzydatnych stron, ale można trafić i na te nam potrzebne. Po prostu "po obrazku" dużo szybciej się szuka, ja zawsze tak robię.
No chyba, że to szukane coś nie funkcjonuje w sieci razem z symbolem graficznym (rysunek, zdjęcie itp.), bo i tak czasem się zdarza...
Np; RT16.01W – G60
http://www.google.pl/search?q=RT16.01W+ ... 63&bih=920
i już wiemy, ze produkuje np MITSUBISHI. Teraz znaleźć tylko dystrybutora ua nas..i gotowe

No chyba, że to szukane coś nie funkcjonuje w sieci razem z symbolem graficznym (rysunek, zdjęcie itp.), bo i tak czasem się zdarza...
Np; RT16.01W – G60
http://www.google.pl/search?q=RT16.01W+ ... 63&bih=920
i już wiemy, ze produkuje np MITSUBISHI. Teraz znaleźć tylko dystrybutora ua nas..i gotowe
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Mitsubishi tu raczej na pewno nie będzie pasować - wymienione płytki są robione pod normę Coromanta.
Handluję wymienionymi płytkami choć nie lubię się nimi chwalić, traktuję jako zapchajdziurę w asortymencie (zresztą kto by się chciał chwalić chińszczyzną?).
Spojrzałem do katalogu - są takie jak napisałeś - "chińskie oryginały" choć nie powiem - jakościowo potrafią zaskoczyć.
Zadzwoń - pogadamy.
Handluję wymienionymi płytkami choć nie lubię się nimi chwalić, traktuję jako zapchajdziurę w asortymencie (zresztą kto by się chciał chwalić chińszczyzną?).
Spojrzałem do katalogu - są takie jak napisałeś - "chińskie oryginały" choć nie powiem - jakościowo potrafią zaskoczyć.
Zadzwoń - pogadamy.