TURBO CNC -REJSTRACIA

Dyskusje dotyczące działania obsługi programu TurboCNC

Autor tematu
MD
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 3
Rejestracja: 15 lut 2005, 10:05
Lokalizacja: G?OGÓW

TURBO CNC -REJSTRACIA

#1

Post napisał: MD » 15 lut 2005, 10:09

Mam pytanie czy rejstracia TCNC (20 $) spowoduje uaktywnienie wszystkich opcji (chodzi mi konkretnie o korekte narzędzia) ...
Czy może jest inny sposób na zakup pełnej wersji ?


Z góry dziękuje za odpowiedź



Tagi:


251mz
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 4226
Rejestracja: 27 sie 2004, 21:59
Lokalizacja: Polska

#2

Post napisał: 251mz » 15 lut 2005, 15:27

drogi kolego miedzy nami jezeli masz zamiar uzywac tcnc tylko na własne potrzeby to sciagnij sobie wersje z serialem z netu:P czyli juz zarejestrowana i z wszystkimi funkcjami.
ja sciagalem programy graficzne typu catia , solidworks itp przez emule i jest spoko


pit202
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 863
Rejestracja: 02 lip 2004, 23:38
Lokalizacja: --

#3

Post napisał: pit202 » 15 lut 2005, 17:25

251mz : wg Twojego myślenia wnioskuje , że po co mam kupować samochód, skoro moge go sobie ukraść, jeśli mój maluch nie ma automatycznej nastawy temperatury nawiewu, to pojde sobie i ukradne mercedesa, który juz to ma ... po co przepłacać, skoro to takie proste "i będzie spoko"

Lepiej , żeby osoby odpowiedzialne za pilnowanie legalności oprogramowań nie przeczytały Twojego postu.
PiteR


251mz
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 4226
Rejestracja: 27 sie 2004, 21:59
Lokalizacja: Polska

#4

Post napisał: 251mz » 15 lut 2005, 17:32

ale patrz po co placic za licencje na uzytek wlasny jezeli masz to za friko a co moze mi powiesz ze ty plyt z programami itp nie przegrywasz;]. apropo samochod a programy to 2 inne rzeczy


Autor tematu
MD
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 3
Rejestracja: 15 lut 2005, 10:05
Lokalizacja: G?OGÓW

#5

Post napisał: MD » 15 lut 2005, 17:48

Potrzebuje program legalny ale za nim zapłace za niego chciałbym sie dowiedzieć czy faktycznie jest funkcia korekcji grubosci frezu i czy działa prawidłowo ,sprawdzałem tez najnowsza wersię 4.0 ale nie wiem gdzie szukac tej funkcji ?,może równiez jest dostepna po zarejsrowaniu ...

Awatar użytkownika

mumin
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 569
Rejestracja: 01 gru 2004, 14:44
Lokalizacja: że znowu ...

#6

Post napisał: mumin » 16 lut 2005, 14:40

Czy przypadkiem z programem TurboCNC jest tak że jest on darmowy i w pełni funkcjonalny. A po zapłaceniu 60$ otrzymujemy support i ew. źródła ?

Mumin

Awatar użytkownika

ottop
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 346
Rejestracja: 07 cze 2004, 13:11
Lokalizacja: Bielsko-Biała
Kontakt:

#7

Post napisał: ottop » 16 lut 2005, 16:16

sprawdzałem tez najnowsza wersię 4.0 ale nie wiem gdzie szukac tej funkcji ?,
A jeśli wpiszesz w programie G41 lub G42 to nie koryguje on średnicy freza?


guchy
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 107
Rejestracja: 04 lip 2004, 22:51
Lokalizacja: Kielce

#8

Post napisał: guchy » 16 lut 2005, 17:23

Witam

Też mi się wydaje że TurboCNC jest darmowy z pewnymi ograniczeniami .Po rejestracji i opłacie są wszystkie ustawienia pewnie odblokowane.
Przy okazji mam pytanie czy ktoś sprawdzał czy dobrze działa TurboCNC pod FreeDosem.


mnns
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 11
Rejestracja: 24 mar 2005, 09:31
Lokalizacja: NS

#9

Post napisał: mnns » 28 mar 2005, 14:06

Pod Dosem działa bez zarzutów a mam pytanie ma ktoś taką pełną wersję tcnc?


Kenzo
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 1
Posty: 81
Rejestracja: 03 cze 2005, 10:47
Lokalizacja: Silesia

#10

Post napisał: Kenzo » 16 cze 2005, 17:57

Pytanie nowego-gdzie i jak zdobyć TurboCNC?Pod jakim systemem operacyjnym go uruchamiać?

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „TurboCNC”