Chce mężowi pod choinkę kupic gwintowniki bo on nich wspominał, doczytałam że firma FANAR jest ok i że nie ma sensu jakiegos dużego zestawu kupowac więc czy ten zestaw jest ok na potrzeby domowe???
klik
Bardzo proszę o pomoc

Nie obawiasz się, że gwintowniki dla faceta będą tym samym czym są skarpetki pod choinkę?edii pisze:Witam
Chce mężowi pod choinkę kupic gwintowniki bo on nich wspominał, doczytałam że firma FANAR jest ok i że nie ma sensu jakiegos dużego zestawu kupowac więc czy ten zestaw jest ok na potrzeby domowe???
klik
Bardzo proszę o pomoc
Ale jak mam polecić jeśli nie wiem jakie to majsterkowanie. Zestaw może być - wychodzi wtedy trochę taniej. Producent też jest OK - nie jest to chińszczyzna, którą wykona jeden czy dwa gwinty. Szukaj raczej w zakresie M3-M10-M12 są takie zestawy gwintowniki-narzynki. Czasem nawet z kompletem wierteł pod gwinty. Jeśli dłubie bardziej w samochodzie, to raczej zakres M4-M16edii pisze:problem w tym że nic nie wspominał jaki zestaw, nie lubi badziewia, skoro piszesz że raczej miniaturkowe to mógłbys pomóc i cos mądrego do 250 polecić?