złozenie kołnierza z rurą
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
złozenie kołnierza z rurą
Witam, jestem początkujący i mam takie zapytanie odnosnie modelu ze zdjęcia. Musze zespawać rurkę z kołnierzem w miejscu czerwonej lini tak aby była mozliwosc to później wyjąc. Jaką operacją byłoby najlepiej to zrobić. Z góry dzięki za pomoc.

Tagi:
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
złożenie kołnierza z rurą
Witam.Wydaje mi się ,że najlepiej jest spróbować turtoriali z YT i samemu móc stwierdzić,który wariant odpowiada najlepiej.Oto przykłądowy link ściegu wykonanego dookoła :
Tutaj mam jakąś wersję angielską lecz posiada chyba dość dużo metod: ,warto też może na forum solida zajrzeć chyba istnieje.Pozdrawiam i życzę efektywnej pracy oraz mam nadzieję ,że jakoś pomogłem.Jeszcze popytam kogoś
Tutaj mam jakąś wersję angielską lecz posiada chyba dość dużo metod: ,warto też może na forum solida zajrzeć chyba istnieje.Pozdrawiam i życzę efektywnej pracy oraz mam nadzieję ,że jakoś pomogłem.Jeszcze popytam kogoś

-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
Re: złozenie kołnierza z rurą
Możesz napisać po ludzku, co znaczy "później wyjąć"???sebaawr pisze:Musze zespawać rurkę z kołnierzem w miejscu czerwonej lini tak aby była mozliwosc to później wyjąc.
Jest kilka możliwości połączenia, które symuluje spoinę, ale nie da się pomóc jeżeli pytanie jest nieprecyzyjne.
Najprawdopodobniej chodzi o ścieg spoiny (dostępny na karcie operacji złożenia), który pozwala pokazać miejsce połączenia spawanego.
Paweł Kęska
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl
-----------------------
CSWE | CSWI | CSWP
-----------------------
solid-szkolenia.pl
solid-blog.pl
solid-podreczniki.pl