Na moje pierwsze posty nikt mi nie pomógł ale już sobie sam dałem rade, ale mam teraz problem z pompą oleju dającą smarowanie na łożyska, wyczyściłem rurkę podającą ale nie podaje oleju, wie może ktoś z kolegów co może być przyczyną ?? prośba o podpowiedzi, jutro ją rozbiorę jak dam rade
tokarka cy580
-
grycan
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 3
tokarka cy580
Witam Kolegów,
Na moje pierwsze posty nikt mi nie pomógł ale już sobie sam dałem rade, ale mam teraz problem z pompą oleju dającą smarowanie na łożyska, wyczyściłem rurkę podającą ale nie podaje oleju, wie może ktoś z kolegów co może być przyczyną ?? prośba o podpowiedzi, jutro ją rozbiorę jak dam rade
Tagi:
-
grycan
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

- Posty w temacie: 3
Założyłem odwrotnie niż było wężyk ciągnący i teraz działa ale na małych obrotach praktycznie nie, jak chciałem zalać strzykawką przez rurki to wszystko z niej wycieka tam gdzie jest ta ośka która napędza , jest tam luz wyczuwalny i teraz się zastanawiam czy to tak zostawić czy nie
[ Dodano: 2012-07-13, 19:06 ]
A rozbierał ktoś może z kolegów pomkę od suportu ?? jest tam taki przycisk ale nawet jak nacisnę parę razy to i tak nie daje oleju na łoże.
[ Dodano: 2012-07-13, 19:06 ]
A rozbierał ktoś może z kolegów pomkę od suportu ?? jest tam taki przycisk ale nawet jak nacisnę parę razy to i tak nie daje oleju na łoże.
-
wieslawbarek
- Specjalista poziom 3 (min. 600)

- Posty w temacie: 1
Od Bułgarek to jest specjalista kol Arcio ja mam CU502 i ten przycisk w suporcie nie działa jako pompka tylko trzeba go wcisnąć na jakis czas i potem wyciągnąć przynajmniej tak jest u mnie . no a z tą pompką oleju to mnie zaskoczyłeś Bułgarki kiedyś
miały pomki elektryczne i jeżeli nie działały to najczęściej trzeba było przemienić fazy.
[ Dodano: 2012-07-13, 19:56 ]
No chyba że to nie Bułgarka to
[ Dodano: 2012-07-13, 19:56 ]
No chyba że to nie Bułgarka to