Witam.
Informuje, że od dnia 8 maja 2011 r. bedzie w PCE w Pile realizowany od podstaw kurs "Programowanie i obsługa obrabiarek CNC" na który zapraszamy zainteresowane osoby. Kurs trwać bedzie 3 tygodnie i dotyczyc bedzie programownia i obsługi tokarki CNC w ukł. sterowania Sinumerik840D oraz frezarki CNC w układzie sterowania Heidenhain 426. wiecej informacji mozna zdobyc zagladajc na strone www.pcepila.republika.pl lub www.ckppila.republika.pl . Ilość miejsc ograniczona.
Zapraszamy
Kurs CNC
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Zapraszam również do Sosnowca.
Firma KADOR organizuje od 18.02 oraz od 11.03 szkolenia z "programowania i obsługi automatów CNC"
www.kador.sosnowiec.pl
Polecam
Firma KADOR organizuje od 18.02 oraz od 11.03 szkolenia z "programowania i obsługi automatów CNC"
www.kador.sosnowiec.pl
Polecam
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 1
Drodzy forumowicze
pYtanie mam takie, czy się orientujecie...
Zastanawiam się czy trafiają się czasami (chodzi mi o Śląsk) okazje kursów z dotacjami unijnymi inventor, autocad, catia itp. Wcześniej mieszkałem na podkarpaciu i tam często trafiały się takie okazje.. warunkiem było tylko zatrudnienie w branży technicznej. Cena takiego kursu była rzędu 200zł

Zastanawiam się czy trafiają się czasami (chodzi mi o Śląsk) okazje kursów z dotacjami unijnymi inventor, autocad, catia itp. Wcześniej mieszkałem na podkarpaciu i tam często trafiały się takie okazje.. warunkiem było tylko zatrudnienie w branży technicznej. Cena takiego kursu była rzędu 200zł