niemoznosc konfiguracji mach2
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
niemoznosc konfiguracji mach2
Panowie,mam macha 2 ktorego z powodzeniem zainstalowalem na starym laptopie,oraz na byle jakim rownie starym PC,i wszystko dziala bardzo dobrze ,moge konfigurowac program i dowolnie grzebac w ustawieniach,i wszystko jest ok.
Ale gdy probuje przeprowadzic te operacje na komputerze w domu ktory jest podlaczony do sieci,konfiguracja nie wychodzi bo po otwarciu okna-ustawienia-otwieram np.ustawienia jednostek,i tu moge majstrowac ,ale przy probie otwarcia-porty i piny-okno sie zamyka .
To samo dzieje sie przy -ustawienia silnikow-etc.
Wgrywalem program na nowo ,optymalizacja przeprowadzona ,komp.resetowany..
Ale gdy probuje przeprowadzic te operacje na komputerze w domu ktory jest podlaczony do sieci,konfiguracja nie wychodzi bo po otwarciu okna-ustawienia-otwieram np.ustawienia jednostek,i tu moge majstrowac ,ale przy probie otwarcia-porty i piny-okno sie zamyka .
To samo dzieje sie przy -ustawienia silnikow-etc.
Wgrywalem program na nowo ,optymalizacja przeprowadzona ,komp.resetowany..
Tagi:
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
czyli w pracy masz 2 kompy jeden laptop drugi pc a w domu jakis jeszce inny podpięty do sieci czy internetu?
stara zasada dla macha to Xp i mach2 lub mach3 nic wiecej nie raz sie z tym przekonałem
i pierwszy raz spotykam się z problemem żę jakies okno w machu zamyka sie samo
a uruchomiłes taki programik do analizy? i sprawdz poprawnosc instalacji macha taki pliczek tekstowy
stara zasada dla macha to Xp i mach2 lub mach3 nic wiecej nie raz sie z tym przekonałem
i pierwszy raz spotykam się z problemem żę jakies okno w machu zamyka sie samo
a uruchomiłes taki programik do analizy? i sprawdz poprawnosc instalacji macha taki pliczek tekstowy
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Kontakt:
nie to nie to
ja mam 2 dyski i 3 napędy czasem pendrajw podpinam
komp u mnie chodzi tak zę na jednym 80Gb dysku mam cnc a na 320Gb jest linux Xp urzytkowy i niemam konfliktów żadnych z czymkolwiek nawet z przenoszeniem plików
ja mam 2 dyski i 3 napędy czasem pendrajw podpinam
komp u mnie chodzi tak zę na jednym 80Gb dysku mam cnc a na 320Gb jest linux Xp urzytkowy i niemam konfliktów żadnych z czymkolwiek nawet z przenoszeniem plików
[b]MACH3 cnc[/b]Tworzenie Makr do palników magazynków THC OHC inne[b]EKRANY dla firm producentów maszyn[/b] Budowa sprzedaż wypalarki plazma gaz obrotnice Elektrodrążarki Frezarki Tokarki Giętarki3D inne wg zlecenia 888 708 196 Tomek Komor [email protected]