Problem z laserem 80W
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Problem z laserem 80W
Posiadam laser 80w 7050 z allegro, niestety przy przenoszeniu z AutoCad na program RDWorksV8 skala się niszczy. Próbowałem odinstalować, zamiast Autocada używałem sketchup'a na RDW lecz nie pokazuje mi w tego s takiej samej skali.
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 3
Re: Problem z laserem 80W
Nie mam pojęcia jaki program inny mogę zastosować do tego lasera. (Zdjęcie jego poniżej)
Jeśli powiększę skalę x5 w RDW to wszystko się zgadza, błąd skalowania jakiś.
Jak w RDW, ustawić abym cały czas miał odbicie lustrzane plików, bo za każdym razem jak coś wpuszczam muszę odbić ten plik lustrzanie ponieważ pisze od końca :/

Jeśli powiększę skalę x5 w RDW to wszystko się zgadza, błąd skalowania jakiś.
Jak w RDW, ustawić abym cały czas miał odbicie lustrzane plików, bo za każdym razem jak coś wpuszczam muszę odbić ten plik lustrzanie ponieważ pisze od końca :/

-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
Zachowaj dokument z autoCAD jak do samej starej wersji. n.p AutoCad 2004. I już nie będzesz mieć ten problem.
Problem ze skalą w typu opisu formata .acad dla chyńskiego softu.
Problem ze skalą w typu opisu formata .acad dla chyńskiego softu.
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Odwrócenie osi zrobisz w menu RDW. Config>Setting. Zaznaczasz lub odznaczasz opcje Axis Mirror.
W kwestii niechcianego skalowania robisz jakiś błąd przy eksporcie. DXF czy AI zwymiarowany metrycznie powinien bezbłędnie otwierać się w RDW.
W kwestii niechcianego skalowania robisz jakiś błąd przy eksporcie. DXF czy AI zwymiarowany metrycznie powinien bezbłędnie otwierać się w RDW.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
I am Smith from London. I am doing my medical degree from London University. Apart from this I am also interested in Blogging. Recently I have written about modafinil pills how it is benefited to improve excessive daytime sleepiness. buy modafinil 200mg to remove tiredness.