Witam
Miałem z maszynką rolki które się podpinało zamiast Y. Dobre do butelek pewnie i szklanek ale małe elementy się przewracały na tym.
Więc zainstalowałem silnik z uchwytem "tokarskim" Podpiąłem pod wyjście U na sterowniku i skonfigurowałem silnik...
A teraz nie mogę znaleźć w opcjach jak przestawić oś obrotową na U. Nie chcę się bawić w przepinanie wtyczek bo maszyna stoi bokiem do ściany.
Da sie ustawić w RDWorks oś obrotową pod U?
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
Re: Da sie ustawić w RDWorks oś obrotową pod U?
Czym się różnią rolki do butelek od uchwytu tokarskiego?koala.g pisze: ↑24 lip 2021, 12:38Witam
Miałem z maszynką rolki które się podpinało zamiast Y. Dobre do butelek pewnie i szklanek ale małe elementy się przewracały na tym.
Więc zainstalowałem silnik z uchwytem "tokarskim" Podpiąłem pod wyjście U na sterowniku i skonfigurowałem silnik...
A teraz nie mogę znaleźć w opcjach jak przestawić oś obrotową na U. Nie chcę się bawić w przepinanie wtyczek bo maszyna stoi bokiem do ściany.
„Trudne czasy tworzą silnych ludzi, silni ludzie tworzą dobre czasy, dobre czasy tworzą słabych ludzi, a słabi ludzie tworzą trudne czasy”…
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
Prosze zapoznać się z sterownikiem RUIDA, odnosi się kolega do innego typu maszyny i sterowania.