Szukam znającego RhinoCam

Rhino 3D

Autor tematu
gdas
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 1
Rejestracja: 16 lut 2017, 16:32
Lokalizacja: Pomorskie

Szukam znającego RhinoCam

#1

Post napisał: gdas » 13 lip 2019, 12:20

Witam
Szukam kogoś kto zna RhinoCam i chciał by się podzielić wiedzą , nie znam angielskiego i dla tego tutoriale dla mnie są nie do przeskoczenia , najlepiej z okolic trójmiasta , kontakt : gdas1@wp.pl




kubus838
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 2273
Rejestracja: 06 lip 2009, 14:52
Lokalizacja: Mszczonów

Re: Szukam znającego RhinoCam

#2

Post napisał: kubus838 » 17 lip 2019, 09:00

Witam

A w czym masz problem?

robert


Bbuli
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 853
Rejestracja: 10 mar 2007, 19:43
Lokalizacja: Rumia

Re: Szukam znającego RhinoCam

#3

Post napisał: Bbuli » 17 lip 2019, 21:57

Chyba już znalazł.


afrykaner
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 1
Posty: 97
Rejestracja: 28 maja 2007, 14:56
Lokalizacja: W-wa

Re: Szukam znającego RhinoCam

#4

Post napisał: afrykaner » 26 lip 2019, 21:14

Nawet jak nie znasz angielskiego to oglądaj i ucz się. W innym języku tylu tutoriali nie znajdziesz. To jedyna droga, chyba, że płatne kursy


kubus838
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 2273
Rejestracja: 06 lip 2009, 14:52
Lokalizacja: Mszczonów

Re: Szukam znającego RhinoCam

#5

Post napisał: kubus838 » 26 lip 2019, 22:13

Rhinoceros i rhinocam są wielojęzyczne. Więc najprościej zainstalować w języku polskim i po problemie.

robert

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Rhino 3D”