Szukam DTR do NUA 25 i FUS 22
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
i ja takze potrzebuje DTR-ki do szlifierki NUA 25 kto ma to prosze o pomoc
odwdziecze sie
[email protected]
[ Dodano: 2013-02-14, 11:48 ]
NUA 25
odwdziecze sie
[email protected]
[ Dodano: 2013-02-14, 11:48 ]
NUA 25
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
Witam,
Prosiłbym o podesłanie dtrki do nua 25 na adres [email protected]
Mam też pytanie odnośnie samej maszyny, czy orientuje się ktoś jaka powinna być dokładność przy przejeździe wzdłużnym? Dzisiaj stałem się posiadaczem takiej maszyny i przy przejeździe wzdłużnym od zderzaka do zderzaka ( czyli około 41 cm) pokazuje 0,02 mm. Zastanawiam się czy to dużo.
Prosiłbym o podesłanie dtrki do nua 25 na adres [email protected]
Mam też pytanie odnośnie samej maszyny, czy orientuje się ktoś jaka powinna być dokładność przy przejeździe wzdłużnym? Dzisiaj stałem się posiadaczem takiej maszyny i przy przejeździe wzdłużnym od zderzaka do zderzaka ( czyli około 41 cm) pokazuje 0,02 mm. Zastanawiam się czy to dużo.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
-
Witam, potrzebuje polskiej DTR-ki do szlifierki NUA 25. Jeśli ktoś ma, to prosze o pomoc.
Głównie chodzi mi o wewnętrzną budowę odciągu pyłu. Nie wiem jak prawidłowo ma On wyglądać, bo obecnie mam spustoszenie z powodu niewłaściwej eksploatacji latami. Nie wiem, czy ten odciąg jest suchy?, czy powinna tam być emulsja i jaki powinien być jej poziom? Jakie sitka (filtry) i grodzie wewnątrz, bo obecnie ich nie mam, a chciałem to wszystko doprowadzić do stanu pierwotnego, aby poprawnie pracowało. Jeśli jest ktoś łaskawy, to proszę na [email protected]
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
Głównie chodzi mi o wewnętrzną budowę odciągu pyłu. Nie wiem jak prawidłowo ma On wyglądać, bo obecnie mam spustoszenie z powodu niewłaściwej eksploatacji latami. Nie wiem, czy ten odciąg jest suchy?, czy powinna tam być emulsja i jaki powinien być jej poziom? Jakie sitka (filtry) i grodzie wewnątrz, bo obecnie ich nie mam, a chciałem to wszystko doprowadzić do stanu pierwotnego, aby poprawnie pracowało. Jeśli jest ktoś łaskawy, to proszę na [email protected]
Z góry dziękuję i pozdrawiam,
-
szlifierka nua 25
witam.stałem się dziś posiadaczem szlifierki nua25 niestety szlifierka ma ściągnięty stół i brakuje rolek po których on się przesuwa ..był bym wdzięczny jeśli ktoś podał by wymiary grubość i długość...z góry dziękuję
kupiłem dziś szlifierkę nua 25 ale niestety brakuje rolek po którym jeżdzi stół prosił bym o wymiary tych rolek będę wdzięczny jeśli ktoś pomoże