Surfcam Velocity 3.0 plik z demo na full wersje

Dyskusje dotyczące programu Surfcam

Autor tematu
salvador84
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 5
Rejestracja: 25 lut 2016, 16:55
Lokalizacja: slask

Surfcam Velocity 3.0 plik z demo na full wersje

#1

Post napisał: salvador84 » 01 lip 2017, 22:16

Witam jak w temacie zapisałem rysunek w wersji demo w pełnej wersji wyskakuje komunikat "jest plikiem demo i może być uruchomiony tylko w wersji demonstracyjnej" ktoś wie jak to odpalić w full wersji ?



Tagi:

Awatar użytkownika

WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 6147
Rejestracja: 01 sty 2009, 20:01
Lokalizacja: Oława

#2

Post napisał: WZÓR » 01 lip 2017, 22:37

Nie odpalisz , nie ma takiej opcji.

Mariusz.
Kiedyś traktowałem ludzi dobrze... , teraz z wzajemnością!


Autor tematu
salvador84
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 5
Rejestracja: 25 lut 2016, 16:55
Lokalizacja: slask

#3

Post napisał: salvador84 » 01 lip 2017, 22:54

wiec co mogę zrobić by nie rysować na nowo a chce dodać nowa operacje obróbki

Awatar użytkownika

WZÓR
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 2
Posty: 6147
Rejestracja: 01 sty 2009, 20:01
Lokalizacja: Oława

#4

Post napisał: WZÓR » 01 lip 2017, 23:00

salvador84 pisze:wiec co mogę zrobić by nie rysować na nowo a chce dodać nowa operacje obróbki
Użyć klucza i zrobić projekt od nowa.

Mariusz.
Kiedyś traktowałem ludzi dobrze... , teraz z wzajemnością!

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Surfcam”