Stożek pochyły

Stożek pochyły


Autor tematu
Roermond2015
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 6
Posty: 9
Rejestracja: 06 sie 2019, 08:31

Re: Stożek pochyły

#11

Post napisał: Roermond2015 » 03 sty 2021, 13:05

Niestety w Mastercam 2019 to nie działa albo robię coś nie tak :( :( :( :( :(




Jestem_słaby
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 2
Posty: 15
Rejestracja: 16 cze 2013, 17:21
Lokalizacja: opolskie

Re: Stożek pochyły

#12

Post napisał: Jestem_słaby » 03 sty 2021, 15:02

Witam, jeżeli potrzebujesz gotowy model, to podaj wymiary, a wieczorem prześlę model w formacie stp lub xt.


Autor tematu
Roermond2015
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 6
Posty: 9
Rejestracja: 06 sie 2019, 08:31

Re: Stożek pochyły

#13

Post napisał: Roermond2015 » 03 sty 2021, 15:15

Dzięki za pomoc ale nie potrzebuję tego do pracy tylko jestem "samoukiem" i próbuje rozwiązać problemy które sam sobie stwarzam.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mastercam”