stolik Teowy
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
- Kontakt:
jeśli aukcja trwa to proponuję 85zł za stolik 

https://www.instagram.com/cncworkshop.pl/
Obróbka CNC - frezowanie & toczenie
Tagi:
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
-
- Posty w temacie: 4
No dobre sobie, miało być do 20-tej, może w razie czego jeszcze bym dołożył, ale 20:35 to po ptokach
[ Dodano: 2012-11-17, 21:01 ]

[ Dodano: 2012-11-17, 21:01 ]
jaoperator pisze:Dostałem już trzy oferty dwie tutaj i jedną na pw tak więc panowie przypominam to ma być coś w stylu aukcji kto da więcej niestety stolik jest tylko jeden Skoro jest takie zainteresowanie wyznaczam koniec aukcji na przyszłą sobotę tj 17 listopad godz 20.00 Być może nie będziecie mięli ochoty się przerzucać bo pewnie w większości się tu znacie ale to już wasza sprawa Póki co jeśli nikt nie zaoferuje więcej stolik powędruje do kolegi MIKI bo jako pierwszy zaoferował 50 zł w tym temacie
Acha trzeba będzie doliczyć ze 20 zł jako koszt wysyłki bo ustrojstwo trochę waży no chyba że odbiór osobisty to nie ma problemu
Jeśli moja rada Ci nie zaszkodziła, to może trochę POMOGŁa ? 

-
- Kontakt:
hmm. w sumie nie zwróciłem na to uwagi, że jakaś godzina jest. Pamiętałem tylko że do soboty. To co teraz? Jeśli godzina byłą ultimatum, to racja jest po stronie kolegi Jacka, aczkolwiek mi taki stolik (dokładnie o tym wymiarze) też by pasował, do tokarki cnc na oś X.
Te dwa pozostałe co kolega chce sprzedać na allegro mi niestety nie przypasują, bo w osi X mam około 450mm zakresu pracy.
Te dwa pozostałe co kolega chce sprzedać na allegro mi niestety nie przypasują, bo w osi X mam około 450mm zakresu pracy.
-
-
- Posty w temacie: 4
Wyszło trochę niezręcznie, ale też siedziałem przy kompie do 20:05 i wstałem od kompa już jako nowy właściciel stolika, już z planami gdzie nawiercić a gdzie przewiercić
. Zajrzałem za godzinę na forum i okazało się że stolik zmienił właściciela - pół nocy wkurzałem się przewracałem z boku na bok
. Mam nadzieję, że to nie wpłynie na nasze forumowe relacje
. Stoliki można ew. kupić tutaj http://www.maschinen-werkzeuge.com/tnut ... -c-16.html i zamówić takie wymiary jakie pasują dokładnie.

Jeśli moja rada Ci nie zaszkodziła, to może trochę POMOGŁa ? 

-
- Kontakt:
Spoko zasady był jasne. Ja sobie sam zrobię stolik t-rowkowy do mocowania imaków w tokarce. Już mam czym
Fakt, że wymiary tego były idealne pod moje zastosowanie ale takie życie. Został mi jeszcze kawałek stolika isela o wymiarach 250mm x 100mm, może go wykorzystam jakoś tymczasowo.

-
Jeszcze raz przepraszam mój błąd
Temat dał mi do myślenia pytałem nawet ile kosztuje taki kawał żeliwa na stolik i wyszło że około 200 zł (500x200x40) za kilo żeliwa 6 zł Czas wykonania to z 10 godzin pracy maszyny do tego szlifowanie i cena robi się już mało ciekawa bo żeby na tym zarobić trzeba by zawołać ze 600 zł
Temat dał mi do myślenia pytałem nawet ile kosztuje taki kawał żeliwa na stolik i wyszło że około 200 zł (500x200x40) za kilo żeliwa 6 zł Czas wykonania to z 10 godzin pracy maszyny do tego szlifowanie i cena robi się już mało ciekawa bo żeby na tym zarobić trzeba by zawołać ze 600 zł
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt: