sprut cam 11.5 problem z tabela narzedzi

Sprut CAM

Autor tematu
kropek1980
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 174
Rejestracja: 21 lut 2009, 18:45
Lokalizacja: Krotoszyn

sprut cam 11.5 problem z tabela narzedzi

#1

Post napisał: kropek1980 » 23 mar 2018, 09:45

Nie moge zapisac jako domyslna swoja tabele narzedzi. za kazdym razem jak odpale cama musze dodawac tabele oraz drugie pytanie jak edytowac ora zapisac swoja tabele narzedzi zeby byla posortowana od np wiertel poprzez frezy itd. obecnie mam wszystko porozrzucane po calej tabeli bo tak dopisywal moj poprzednik




Autor tematu
kropek1980
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 174
Rejestracja: 21 lut 2009, 18:45
Lokalizacja: Krotoszyn

Re: sprut cam 11.5 problem z tabela narzedzi

#2

Post napisał: kropek1980 » 07 maja 2018, 20:19

a w jaki sposób zmienić edytować nr narzędzia w już utworzonej tabeli narzędzi. dodam iż nie posiadam żadnego kursu czy szkolenia,jestem samoukiem oraz komputer na którym pracuje z oprogramowaniem cam jest wyposażony w konto administratora do którego nie mam dostępu.


biazio
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 3
Rejestracja: 29 kwie 2021, 10:48

Re: sprut cam 11.5 problem z tabela narzedzi

#3

Post napisał: biazio » 04 maja 2021, 12:31

W nowej wersji SprutCAM po kliknięciu prawym na swoją listę narzędzi masz coś takiego jak "Mark as favorite library" Wtedy ta lista będzie łądowana jako domyślna, a jak chcesz segregować "filtrować" to wystarczy w tabeli kliknąć na odpowiednią komórkę np. Średnica

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Sprut CAM”