Spolszczenie do Mastercama 2017/2018

Awatar użytkownika

Autor tematu
pamelekFilip
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 4
Rejestracja: 08 sie 2018, 17:16

Spolszczenie do Mastercama 2017/2018

#1

Post napisał: pamelekFilip » 18 maja 2019, 13:11

Witam

Poszukuje spolszczenie do mastercama 2017 albo 2018

Pozdrawiam



Awatar użytkownika

Butler
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 3
Posty: 478
Rejestracja: 07 mar 2018, 16:54
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Spolszczenie do Mastercama 2017/2018

#2

Post napisał: Butler » 20 maja 2019, 08:59

Z tego co kojarzę to od kilku lat nie robią już spolszczeń. Kupując Mastercama klient decyduje się na wersje językową którą chce zainstalować. Chcesz inny język, instalujesz nowego Mastercama wykorzystując obecną licencję. Ustawienia zostaną te same (o ile wszystkie zapiszesz ich oczywiście nie wykasujesz przypadkowo)


grzeszko
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 211
Rejestracja: 03 lip 2012, 20:36
Lokalizacja: Tarnów

Re: Spolszczenie do Mastercama 2017/2018

#3

Post napisał: grzeszko » 31 lip 2019, 19:35

witam, a ile kosztuje mastercam dla takiej prywatnej osoby jak ja?
dopiero się uczę

Awatar użytkownika

Butler
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 3
Posty: 478
Rejestracja: 07 mar 2018, 16:54
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Spolszczenie do Mastercama 2017/2018

#4

Post napisał: Butler » 31 lip 2019, 22:52

Zależy jak takiego Mastercama skonfigurujesz. Co innego moduł na same tokarki, a co innego na frezarkę 5D.
Nie znam bieżących cen więc głupot Ci nie będę wypisywał. Zadzwoń do Zalco (dystrybutor na Polskę), niech Ci ofertę zrobią.


Laki_88
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 1
Posty: 98
Rejestracja: 20 sty 2013, 19:16
Lokalizacja: Mielec

Re: Spolszczenie do Mastercama 2017/2018

#5

Post napisał: Laki_88 » 20 wrz 2019, 08:52

Butler pisze:
20 maja 2019, 08:59
Z tego co kojarzę to od kilku lat nie robią już spolszczeń. Kupując Mastercama klient decyduje się na wersje językową którą chce zainstalować. Chcesz inny język, instalujesz nowego Mastercama wykorzystując obecną licencję. Ustawienia zostaną te same (o ile wszystkie zapiszesz ich oczywiście nie wykasujesz przypadkowo)
Moze I tak, ale do 17 spolszczenie było i mam takie w pracy. Sprawdzę czy mogę się ewentualnie podzielić i dam znać.

Awatar użytkownika

Butler
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 3
Posty: 478
Rejestracja: 07 mar 2018, 16:54
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Spolszczenie do Mastercama 2017/2018

#6

Post napisał: Butler » 20 wrz 2019, 09:03

Na szkoleniu w Zalco to tak mi powiedziano. Sam miałem wcześniej X4 i tam można było instalować spolszczenie, później nie sprawdzałem.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Mastercam”