Sinumerik Siemens 8

Stałe maszynowe

Rozmowy na temat układów elektronicznych sterowania obrabiarek CNC

Autor tematu
jawor
Stały bywalec (min. 70)
Stały bywalec (min. 70)
Posty w temacie: 3
Posty: 77
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Sinumerik Siemens 8

#1

Post napisał: jawor » 17 wrz 2020, 20:20

Witam czy śa tu jacyś spece od takiego starego sterowania chcacy udzielic pomocy pozdrawiam :D




wojtek10916
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Specjalista poziom 2 (min. 300)
Posty w temacie: 1
Posty: 369
Rejestracja: 23 mar 2014, 22:21
Lokalizacja: East Midlands

Re: Sinumerik Siemens 8

#2

Post napisał: wojtek10916 » 18 wrz 2020, 09:56

Polecam jeszcze ze 3 tematy założyć bo może jednak 3 to za mało
topic107810.html
topic107973.html
topic107969.html


Autor tematu
jawor
Stały bywalec (min. 70)
Stały bywalec (min. 70)
Posty w temacie: 3
Posty: 77
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Re: Sinumerik Siemens 8

#3

Post napisał: jawor » 19 wrz 2020, 19:55

Nie wie jak bo bym usunal i zostawil jeden pisalem z telefonu i cos sie pier-lo


Autor tematu
jawor
Stały bywalec (min. 70)
Stały bywalec (min. 70)
Posty w temacie: 3
Posty: 77
Rejestracja: 13 cze 2012, 20:56
Lokalizacja: chlewice

Re: Sinumerik Siemens 8

#4

Post napisał: jawor » 20 wrz 2020, 16:11

A sa osoby co pracowaly na tym systemie

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Elektronika CNC”