serwopak, jak podłączyć -step/dir

Dyskusje dotyczące serwonapędów i napędów serwokrokowych.

Autor tematu
GAWPIO
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 172
Rejestracja: 24 lut 2007, 11:19
Lokalizacja: Żory

serwopak, jak podłączyć -step/dir

#1

Post napisał: GAWPIO » 21 cze 2019, 09:47

witam koledzy, mam takie sevopaki, SGD-02 BP 100V
w instrukcji pisze ,że można do nich podłaczyć sygnały step/dir,ale nie mogę tego rozgryść, może ktoś już podłączał tego typu zestaw, chcę do niego podłączyć Piko, znalazłem taką stronę
http://hades.mech.northwestern.edu/inde ... awa_Motors


Gawłoś


behavior
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 1
Posty: 14
Rejestracja: 04 mar 2005, 14:29
Lokalizacja: Szczecin

Re: serwopak, jak podłączyć -step/dir

#2

Post napisał: behavior » 09 sie 2019, 14:32



Autor tematu
GAWPIO
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 2
Posty: 172
Rejestracja: 24 lut 2007, 11:19
Lokalizacja: Żory

Re: serwopak, jak podłączyć -step/dir

#3

Post napisał: GAWPIO » 10 sie 2019, 17:43

dzięki
Gawłoś

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Serwomotory / Serwonapędy / Napędy Serwokrokowe”