Rysunek 3D

Dyskusje dotyczące obróbki kamienia, szkła, itp.

Autor tematu
gorq
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 3
Rejestracja: 25 sie 2016, 09:05
Lokalizacja: Stalowa Wola

Rysunek 3D

#1

Post napisał: gorq » 25 sie 2016, 09:11

Witam, posiadam maszyne Intermac 43 3 i pol osiowa, wie ktos moze jak zrobic rysunek 3d w Icam (dxf) aby utowrzyc plaskorzebe w kamieniu ? Z gory dziekuej za pomoc i przepraszam za brak polskich znakow ale nie posiadam polskiej klawiatury



Tagi:


dance1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 2885
Rejestracja: 11 mar 2007, 22:42
Lokalizacja: G-G

#2

Post napisał: dance1 » 25 sie 2016, 21:02

ciut znam intermac-i ale co to za maszyna 3 i pół? osiowa?
I don't like principles, I prefer prejudices


Autor tematu
gorq
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 3
Rejestracja: 25 sie 2016, 09:05
Lokalizacja: Stalowa Wola

#3

Post napisał: gorq » 27 sie 2016, 06:07

tzn ze jak kazda maszyna posiada 3 osie x y z i do tego ma jeszcze korpus ktory ma mozliwosc przekrecenia sie maxymalnie do 4 stopni chyba to bedzie os T. MOzn a np robic zlewy z powierzniami sciekowymi

[ Dodano: 2016-08-27, 14:11 ]
Na poczatek nawet jak zrobic jakis zwykly prosty napis na zasadzie plaskorzeby. Wiem jak zrobic np brodzik do pryszica wiem ze to pewnie dziala na podobnej zasadzie ale niestety brakuje mi troche wiedzy w tym temacie

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Obróbka kamienia”