Rozwiniecie stożka wyoblonego


Autor tematu
gambolo
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 3
Posty: 25
Rejestracja: 24 mar 2015, 07:01
Lokalizacja: stamtąd

Rozwiniecie stożka wyoblonego

#1

Post napisał: gambolo » 14 cze 2016, 19:50

Da się w SE zrobić rozwinięcie takiego stożka?

Obrazek



Tagi:

Awatar użytkownika

robal43
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 1
Posty: 708
Rejestracja: 05 cze 2007, 10:49
Lokalizacja: Rzeszów
Kontakt:

#2

Post napisał: robal43 » 15 cze 2016, 05:56

gambolo, podaj wymiary + wysokość to ci to zrobię
Plotery plazmowe..
---CR Electronic
---Tormec (burny2.5)
---Stigal Dynamic

Programy CAD/CAM :
-Lantek Expert
-Plazma 2 Vers. 2.40
-Wrykrys


Autor tematu
gambolo
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 3
Posty: 25
Rejestracja: 24 mar 2015, 07:01
Lokalizacja: stamtąd

#3

Post napisał: gambolo » 15 cze 2016, 06:51

Dasz rade opisać metodę ?
Bo chciałbym sam sie nauczyć a nie "ktoś mi to zrobi" :).


Autor tematu
gambolo
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 3
Posty: 25
Rejestracja: 24 mar 2015, 07:01
Lokalizacja: stamtąd

#4

Post napisał: gambolo » 16 cze 2016, 13:12

Ok..poradziłem sobie.
ST8 ma już narzędzia do numerycznego rozwijania modeli "nierozwijalnych".

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Solid Edge”