Rover A3.30 Błąd canopen.0.2

Rover A3.30 Błąd canopen.0.2

Dyskusje dotyczące maszyn Biesse Rover

Autor tematu
emrafo
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 2
Posty: 24
Rejestracja: 10 wrz 2012, 23:59
Lokalizacja: Wieruszów

Rover A3.30 Błąd canopen.0.2

#1

Post napisał: emrafo » 10 sie 2020, 09:37

Witam. Problem jest tego typu że maszyna w trakcie pracy nagle się zatrzymuje i nie można załączyć napięcia, po zresetowaniu komutera napięcie jest można maszynę wyzerować i pracować dalej z tym ze po jakimś czasie pracy jest to samo błędy wyskakują z reguły te same jak na razie zrobiłem zrzut ekranu tylko 2 załączam je do wiadomości. Wie ktoś o co chod Obrazek Obrazek zi?.




meler
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
Posty w temacie: 1
Posty: 43
Rejestracja: 29 kwie 2016, 03:55
Lokalizacja: iława

Re: Rover A3.30 Błąd canopen.0.2

#2

Post napisał: meler » 10 sie 2020, 20:27

trzeba poszukać w dokumentacji jakie urządzenie jest podłączone pod ten adres magistrali CAN Open i wtedy diagnozować co się dzieje


Autor tematu
emrafo
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Posty w temacie: 2
Posty: 24
Rejestracja: 10 wrz 2012, 23:59
Lokalizacja: Wieruszów

Re: Rover A3.30 Błąd canopen.0.2

#3

Post napisał: emrafo » 25 sie 2020, 11:42

To wszystko co udało mi się znaleźć na temat tego canopen w schemacie elektrycznym.

Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Biesse Rover”