Goodway Gts200, os c dwa wrzeciona, dwie głowiceWZÓR pisze: jancik - puściłem Twój program na Haas SL-20 ... poszedł bez problemu.
P.s.
Na jakiej robisz maszynie?
Mariusz.
Programowanie fazki problem
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
Instrukcję masz na Chomiku ...... w niej nic nie pisze?jancik pisze:Goodway Gts200, os c dwa wrzeciona, dwie głowiceWZÓR pisze: jancik - puściłem Twój program na Haas SL-20 ... poszedł bez problemu.
P.s.
Mariusz.

Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 8
Widzę, że masz mnie naprawdę za jakiegoś laika, bez obrazy to żart.WZÓR pisze:Instrukcję masz na Chomiku ...... w niej nic nie pisze?jancik pisze:Goodway Gts200, os c dwa wrzeciona, dwie głowiceWZÓR pisze: jancik - puściłem Twój program na Haas SL-20 ... poszedł bez problemu.
P.s.
Mariusz.![]()
http://chomikuj.pl/jancik/CNC/GTS-200+O ... 067150.pdf
Mariusz.
Tę instrukcję mam w pl i tak szczerze to w niej prawie nic nie pisze

-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 8
Zwycięstwo, nareszcie ,skąd wytrzasnąłeś ten przecinek, ja przewertowałem wszystkie instrukcje i nigdzie żadnej wzmianki o tym, żeby przecinek stawiać przed C. Aczkolwiek tak jak tu wspomniano, producenci nieźle mieszają w sterowaniach, szkoda tylko, że nie dają użytkownikowi odpowiednich informacji o tym co zmieniali.seru22 pisze:Może piszesz "C" a nie ",C" ten przecinek jest tu bardzo istotny inaczej nie pójdzie
Dziękuję wszystkim zaangażowanym za pomoc, temat uważam za zamknięty ,no i punkciki dla tych co pomogli i starali się pomóc

-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
... i całe szczęście.jancik pisze:Zwycięstwo, nareszcie ,....seru22 pisze:Może piszesz "C" a nie ",C" ten przecinek jest tu bardzo istotny inaczej nie pójdzie
Jeszcze trochę , a przerobilibyśmy cały alfabet.
.... od ,,K'' się zaczęło , a na ,,C '' skończyło i to z ,,ogonkiem''.

P.S.
Na Haas z ,,C'' też działa , ale bez ,,ogonka''.
Pozdr
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki