Problem ze studencką wersją edgeCAM 2016R1


Autor tematu
Radek358
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 5
Rejestracja: 11 maja 2016, 13:44
Lokalizacja: olsztyn

Problem ze studencką wersją edgeCAM 2016R1

#1

Post napisał: Radek358 » 11 maja 2016, 13:57

Witam. Chciałbym zacząć pracę w edgeCAMie, sciagnalem wersje studencka, zainstalowalem zgodnie z instrukcja. wszystko niby w porządku, ale po uruchomieniu panelu startowego, pod napisem nowy plik brakuje u mnie tych trzech ikon "nowa część frezowanie" "nowa część toczenie" i "nowa częśc wycinanie", jest tylko puste pole. Ktoś wie jak rozwiązać ten problem, zebym mogł zacząć korzystać z edgeCAMa? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc :). Wrzucam zdjęcie jak wygląda u mnie panel startowy:
Obrazek



Tagi:


Ultras
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 1
Posty: 236
Rejestracja: 16 maja 2010, 14:18
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

#2

Post napisał: Ultras » 11 maja 2016, 15:51

Witam

W prawym dolnym rogu monitora (obo zegara) kliknij na ikonce CLS 2016
i wybierz Tryb domowy.

Uruchom z pulpitu Panel Startowy.

Pozdrawiam


Autor tematu
Radek358
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 2
Posty: 5
Rejestracja: 11 maja 2016, 13:44
Lokalizacja: olsztyn

#3

Post napisał: Radek358 » 12 maja 2016, 12:13

Dzięki za pomoc :)

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „EdgeCAM”