problem z tabela narzedzi

Dyskusje na temat systemu Heidenhaina

Steryd
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Specjalista poziom 3 (min. 600)
Posty w temacie: 4
Posty: 983
Rejestracja: 13 lut 2017, 19:34
Lokalizacja: Szczecin

Re: problem z tabela narzedzi

#11

Post napisał: Steryd » 22 sty 2018, 21:35

pokaz skriny z pliku POMOC


Można?
Morzna!!!


Gpmetal
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 1
Posty: 4
Rejestracja: 13 lis 2017, 22:09

Re: problem z tabela narzedzi

#12

Post napisał: Gpmetal » 23 sty 2018, 00:02

Napisz kolego jaka to dokladnie jest obrabiarka. Wyglada to tak jakby magazyn narzedzi nie skonczyl jakiejs sekwencji i musi byc teraz dokonczona wymiana narzedzi tak aby wrocil do pozycji bazowej. Przewaznie producenci maszyn tworza funkcje ratunkowe tak aby recznie wybazowac magazyn


Autor tematu
kropek1980
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Specjalista poziom 1 (min. 100)
Posty w temacie: 3
Posty: 133
Rejestracja: 21 lut 2009, 18:45
Lokalizacja: Krotoszyn

Re: problem z tabela narzedzi

#13

Post napisał: kropek1980 » 12 lut 2018, 15:35

u mnie po edycji pliku na pc i wgraniu go na maszyne skonczylo sie tym ze musialem usunac wszystkie pliki odpowiedzialne za magazyn zresetowac maszyne i od zera tym razem na maszynie uzupelnic tabele narzedzi i magazyn.

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Heidenhain”