problem z kwaską
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 4
- Kontakt:
Na zewnątrz AISI 316 zalecane ale z własnego doświadczenia wiem , że po 25 latach na zewnątrz nic się nie dzieje złego dla 304:) Zalecana jest natomiast okresowa konserwacja. Wszystko zależy od warunków srodowiskowych i technologii. Woda +spręzone powietrze powinno wystarczyć. Spawam nie zostawiając zakamarków ze wględu na stosowany wcisk przed spawaniem np zaslepka tralki do pręta.
Tanio, szybko, solidnie !
*Do wyboru 2 opcje.
*Do wyboru 2 opcje.
-
- Kontakt:
Klientom zostawiam INOX DEF SPRAY Lotnik , używam także odpowiednika w butlach 1L.
W przypadku powierzchni polerowanych jest dobry jako zmywacz .
Konserwacja okresowa to zasadniczo nie mój problem ale jak się zostawia puszkę profi srodka klient sam zadba o powierzchnię. DEF spray idealnie sprawdza się dla wyrobów matowych, satynowanych .
W przypadku powierzchni polerowanych jest dobry jako zmywacz .
Konserwacja okresowa to zasadniczo nie mój problem ale jak się zostawia puszkę profi srodka klient sam zadba o powierzchnię. DEF spray idealnie sprawdza się dla wyrobów matowych, satynowanych .
*Do wyboru 2 opcje.
*Do wyboru 2 opcje.
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
h3nry przepraszam ze może moje pytania są proste ale jak pisałem wgryzam się dopiero w temat , wydaje mi się że forum jest aby sobie na wzajem pomagać. Obrabiam np. rurę na tak zwaną rysę rożnie na to mówią i zawsze odbijają się odciski palców, tą nazwę preparatu co mi podałeś pomoże żeby tego uniknąć rozumiem? szukam dużo informacji na temat obróbki tych stali więc jeżeli masz ciekawe linki byłbym wdzięczny .
-
- Kontakt:
Dokładnie tak- pozbywasz się plam od paluchów, zmienia sie nieco odcień -wpada w grafitowy. Nie posiadam niestety linkowni do obróbki . Pytaj o detale , postaram się odpowiedzieć
Zaznaczę jedynie , że bazuje o materiały 3M , Fein, Derfos, VSM, pferd, Sia .
Pomijając ich ceny przekłada sie to na jakość, szybkość i efekt końcowy.
Nie obrabiam zasadniczo listkowymi, nie dotykam innych dysków pod welur jak 3M ...

Pomijając ich ceny przekłada sie to na jakość, szybkość i efekt końcowy.
Nie obrabiam zasadniczo listkowymi, nie dotykam innych dysków pod welur jak 3M ...
*Do wyboru 2 opcje.
*Do wyboru 2 opcje.