A najgorsze jest "licaka cem!, licaka cem!"
Diodas - z tego "kto pije i pali ten nie ma robali" to się serdecznie uśmiałem

Zacznę Hanię uczyć

Wszystko pieknie tylko nie ta stacja, tvn24diodas1 pisze:trzasu, Jeżeli będziesz miał możliwość to dokumentuj zdjęciami rozwój córci. Szczególnie w pierwszych miesiącach dziecko szybko rośnie. Niedawno doczekałem się wnuczki i sam byłem ponownie zaskoczony tym, co zobaczyłem po jej odebraniu z porodówki. Usteczka wielkości jednogroszówki a palce o grubości zapałek. Po 9 miesiącach te "detale" rozrosły się czterokrotnie. Każdego kolejnego dnia widać zmiany w wyglądzie i zachowaniu. Moja wnuczka nie ukrywając przepada za dziadkiem i interesuje się kabelkami oraz wszelkimi mechanizmami. Będą z niej ludzieNa słowo "berkut" reaguje szukając wzrokiem telewizora. Na razie nikt jej bajek nie czyta, tylko dziadek opowiada jej różnie banialuki i razem oglądamy wiadomości na TVN24. Dlatego szybciej poznała Putina niż misia Puchatka. Odkryłem że ma jakiś ukryty włącznik pod pachami. Kiedy ją tam chwytam to zaczyna podskakiwać niczym młot pneumatyczny. Robi to tak intensywnie że jesienią chyba ją wykorzystam do udeptywania kapusty w beczce.
Późno dośćdiodas1 pisze: Wyciąganie wniosków z różnych doświadczeń to podstawowa umiejętność którą posiadłem na studiach.