Postprocesor SprutCam do frezarki pięcioosiowej CncGraf Pro

Sprut CAM

Moderator: MODERATORZY


Autor tematu
Aldis
Czytelnik forum poziom 3 (min. 15)
Czytelnik forum poziom 3 (min. 15)
Posty w temacie: 1
Posty: 22
Rejestracja: 25 cze 2013, 18:13
Lokalizacja: Augustow
    unknown unknown

Postprocesor SprutCam do frezarki pięcioosiowej CncGraf Pro

#1

Post napisał: Aldis » 21 sty 2015, 18:25

Szukam kogoś kto potrafi napisać postprocesor do SprutCam do frezarki pięcioosiowej bramowej ze sterowaniem CncGrafPro w rozsądnej cenie.



Tags:

Awatar użytkownika

bartuss1
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1
Posty: 6216
Rejestracja: 05 kwie 2006, 16:37
Lokalizacja: Kędzierzyn - Koźle
    unknown unknown
Kontakt:

#2

Post napisał: bartuss1 » 21 sty 2015, 19:03

a czemu wybraliscie sprut cama a nie mastercama? master ma cała baze postprocesorów, ale widząc cnc grafa nalezało sie spodziewac problemów, czyzby agem sie tym bawił ?
poza tym jesli graf ma standard iso, to mozna sprobowac na postprocesorze fanuc i byc moze pojdzie.
Obrazek Obrazek

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Sprut CAM”