postprocesor do biesse rover 322

postprocesor do biesse rover 322

Dyskusje dotyczące maszyn Biesse Rover

Autor tematu
mefiu87
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 3
Posty: 3
Rejestracja: 09 maja 2019, 13:28

postprocesor do biesse rover 322

#1

Post napisał: mefiu87 » 09 maja 2019, 13:42

Witam, czy posiada ktos postprocesor biesse rover 322 do alphacama?



Tagi:


boro76
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 2
Posty: 80
Rejestracja: 28 gru 2012, 20:48
Lokalizacja: sławno

Re: postprocesor do biesse rover 322

#2

Post napisał: boro76 » 14 maja 2019, 10:16

W alphacam jest dołączony post do biesee rover 20 po drobnych korektach będzie działać. Jakie sterowanie Rt480 czy XNC.


Autor tematu
mefiu87
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 3
Posty: 3
Rejestracja: 09 maja 2019, 13:28

Re: postprocesor do biesse rover 322

#3

Post napisał: mefiu87 » 24 sie 2019, 11:08

480


Autor tematu
mefiu87
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Posty w temacie: 3
Posty: 3
Rejestracja: 09 maja 2019, 13:28

Re: postprocesor do biesse rover 322

#4

Post napisał: mefiu87 » 10 paź 2019, 23:42

Boro76, mógłbyś mi przyblizyc temat? Bo nadal nie udalo mi sie rozwiazac tego problemu


boro76
Znawca tematu (min. 80)
Znawca tematu (min. 80)
Posty w temacie: 2
Posty: 80
Rejestracja: 28 gru 2012, 20:48
Lokalizacja: sławno

Re: postprocesor do biesse rover 322

#5

Post napisał: boro76 » 31 paź 2019, 14:01

tu masz post dla BR 321 na rt480 do alphacam
http://www.emerge.com.br/post-processor.php

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Biesse Rover”